Abone Ol

Bu kadın nasıl vekil olur? İşte dağdaki Fatma Kurtulan'ın vatana ihanet fotoğrafı!

Bu kepazelik, bu rezillik, bu skandal dünyada inanın bizden başka ülkede olmaz!!! İtirafçı kadın doktor, eşi dağda olan DTP'li Fatma Kurtulan'la ilgili şok bilgiler verdi. Ortaya akıl almaz bu belgeler çıktı. DTP'li Fatma Kurtulan da Kandil Dağı'nda eğiti

Bu kadın nasıl vekil olur? İşte dağdaki Fatma Kurtulan'ın vatana ihanet...

Recep CANPOLAT'ın haberi

DTP Van Milletvekili Fatma Kurtulan, Hakkari'deki operasyonda kaybolan 8 askeri almak için Kuzey Irak'a giden DTP Heyeti'ndeydi. Üzerine terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan'ın posteri serilmiş masada, PKK'lıların hazırladığı tutanağa imza atıp, ellerini sıkınca tepkileri üstüne çekti.

Ardından, 1992 yılında evlendiği eşi Salman Kurtulan'ın hâlâ Kuzey Irak'taki PKK kamplarında olduğu ortaya çıktı. Örgütün üst düzey yöneticileri arasında yer alan Salman Kurtulan'ın Strasburg'da, Avrupa Parlamentosu'nun önünde, Abdullah Öcalan için açlık grevi yaptığı da anlaşıldı.

Fatma Kurtulan, nikahtan 4 gün sonra dağa çıktığı söylenen eşiyle ilgili iddiaları önce "özel konum" diyerek yanıtsız bıraktı, ardından "13 yıldır görmüyorum" açıklamasını yaptı.

BİXİ BAŞINDA BİR MİLLETVEKİLİ

Bu kadın nasıl vekil olur? İşte dağdaki Fatma Kurtulan'ın vatana ihanet fotoğrafı! - Resim: 1Terör kampında 9.5 yıl önce çekilen bu fotoğrafta fatma Kurtulan, elinde Rus yapımı otomatik silah 'Bixi' mermileriyle görünüyor. Kampta verilen derslerde şehir örğütlenmesi bile var.

'DÜZ OVADA SİYAST'E İNDİ!

Fakat, son kongrede tüzüklerine demokratik özerklik maddesini ekleyen DTP'nin tartışmalı milletvekili Fatma Kurtulan'ın kendisinin de PKK Kadın Gerilla Birlikleri'nin (YAJK) askeri kanadında yer aldığı ortaya çıktı.

Kurtulan'ın YAJK askeri kanadında yaklaşık bir sene görev yaptığı, şehir ve kırsal gerilla eğitiminde aktif rol aldığı öğrenildi.

Bu kadın nasıl vekil olur? İşte dağdaki Fatma Kurtulan'ın vatana ihanet fotoğrafı! - Resim: 2DTP'li milletvekilinin YAJK'ta kalmak istediği ancak terör örgütünün sözde hiyeraşik yapısı gereği, HPG Silahlı Birlikleri Komutanı olan eşi Salman Kurtulan'la aynı kolda görev alamayacağından Türkiye'ye gönderildiği belirtildi.

KADIN İTİRAFÇI HER ŞEYİ ANLATTI

ArdIndan PKK'nın şehir organizasyonunda görev alan Kurtulan'ın, 2003 yılında da, DTP Şırnak Milletvekili Sevahir Bayındır ile birlikte Şehit Harun Kampı'nda siyasi ve askeri eğitim aldığı ortaya çıktı. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne teslim olan "Doktor" kod adlı PKK itirafçısının verdiği bilgilere göre, Kurtulan ile Bayındır, kampta 3 ay kaldı.

Örgütte üst düzey görev alan kadın itirafçı; milletvekillerine kendisinin siyasi eğitim verdiğini söyledi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 2 yıl bir devlet hastanesinde doktorluk yapan, ardından da örgüte katılan itirafçı, şehir örgütlenme eğitimi alan Fatma Kurtulan'ın bu tarihten itibaren, PKK'nın sözde Özgür Kadın Birlikleri (YJA STAR) bölge sorumlusu olduğunu iddia etti. PKK içinde kurulan kadın terör örgütleri, Abdullah Öcalan'ın İmralı'dan verdiği talimatla, 2005 yılında birleştirilmişti.



Akşam-ÖZEL