Abone Ol

Bomba Kulis: Erdoğan Yerine Kimi Aday Düşünüyor?

Erdoğan'ın 3. dönem cumhurbaşkanı adaylığı tartışılırken kulisleri yazan Hakan Aygün'den bomba bir çıkış geldi. Aygün, Erdoğan'ın aday olmasam mı diye düşündüğü yazdı.

Bomba Kulis: Erdoğan Yerine Kimi Aday Düşünüyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üçüncü kez cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı konusu siyasetin gündeminde tartışma konusu olmaya devam ederken kulisleriyle dikkat çeken gazeteci Hakan Aydün bomba bir kulisi paylaştı. Hakan Aygün, Erdoğan’ın ciddi ciddi aday olmasam mı diye düşündüğünü öne sürdü. Aygün, “Çünkü anketler istediği gibi gitmiyor... ''Yolun sonuna'' gelindiğinin farkında... Çeliğin bile bir ömrü var... Erdoğan, bunu göremiyor olamaz... Çünkü ''kurt'' bir siyasetçi… Zaten, 3. kez aday olması tartışmalı ama, YSK ''çantada keklik'' gibi... Yani mevcut YSK'dan ''Erdoğan'ın talebini engelleyici'' bir şey çıkmaz! Adınız gibi emin olun! Hiç boşa tartışmayalım!...” dedi.

Erdoğan’ın iki büyük derdinin olduğuna dikkat çeken Hakan Aygün, “Kürt oylarındaki kayıp ve İslami kesimdeki AKP'den kopuş… Aslında her ikisi de birbiriyle ilintili…” ifadesini kullandı. Erdoğan’ın karşısına küçümsenmeyecek bir oy oranı çıktığını savunan Hakan Aygün, “Özellikle de, MHP'ye çok yattığı için AKP'ye küsen Kürt tabanın DEVA'ya ve Gelecek'e kaydığını gördü… Keza, ''mürekkep yalamış'' İslami kesimin de, genç tabanın da, bu iki partiye kaymakta olduğunu gördü…” diye yazdı.