Abone Ol

"Bıyıklarımı jiletle alıyorum!!!" İzleyenleri şaşkına çevirdi!!!

Hangi ünlünün bu sözleri izleyenleri şok etti? "Doktorum diyor ki, yüzünde bıyık çıktığı zaman bunları aldırmayacaksın, jiletle keseceksin. Geçen aynanın karşısına geçtim, kestim"

"Bıyıklarımı jiletle alıyorum!!!" İzleyenleri şaşkına çevirdi!!!

Bu Aşk Bitemez" albümüyle sevenlerin karşısına yeniden ve farklı bir imajla çıkan Mehtap, Saba Tümer'in sorularına içten yanıtlar verdi.

Saba Tümer'in "Kadınlar saçlarını sürekli değiştirirse deprosyandadır derler" sözleri üzerine "Ben hep depresyondayım zaten" yanıtını veren Mehtap parmağındaki tek taş yüzüğün de "çakma" olduğunu söyledi. Mehtap, Saba Tümer'in "Sevgilin sana tek taş alsın istermiydin?" sorusuna da esprili şekilde "Nerde..." dedi.

Jilet reklamı


Jilet reklamında oynamak istediğini söyleyen Mehtap nedenini de şöyle açıkladı: "Ben bir reklam filminde oynamak istiyorum Mesela traş bıçağı reklamı...Çok iyi oynarım. Çünkü yüzüme lazer epilasyon yaptırıyorum. Doktorum diyor ki, yüzünde bıyık çıktığı zaman bunları aldırmayacaksın, jiletle keseceksin. Geçen aynanın karşısına geçtim, kestim. Yüzümü hiç kesmeden jilet reklamında oynamak istiyorum."