Abone Ol

Bir Zamanlar Çukuova'nın Yayın Tarihi Belli Oldu!

‘Bir Zamanlar Çukurova’nın dördüncü sezon yayını için müjdeli haber verildi!

Bir Zamanlar Çukuova'nın Yayın Tarihi Belli Oldu!

‘Bir Zamanlar Çukurova’nın dördüncü sezonunda büyük fırtınalar esecek… Özellikle de hikayeye yeni katılan İbrahim Çelikkol fırtınası herkesi etkileyecek… atv’nin fenomen dizisinde ilk 3 sezon çok başarılı geçti. Ancak 3 başrol oyuncusu ve birçok da yan karakter ayrıldı. Bu ayrılıklardan sonra İbrahim Çelikkol’un gelişi her şeyi değiştirecek.

Hilal Altınbilek ile İbrahim Çelikkol ikilisinin sürükleyeceği dizinin üçüncü sezon final bölümünde Demir’i gölge gibi takip eden gizli düşmana karşı tüm Çukurova seferber olmuştu. Küçük Leyla’yı alıkoyan, değirmenleri yakıp tırları kaçıran eşkıyayı Fikret’le birlikte aramaya koyulan Demir’in konağı yangın yerine dönmüş, yaşanan hengamede Demir ortadan kaybolmuştu. Demir ölecek ve Murat Ünalmış da böylelikle diziye veda etmiş olacak…

Bir Zamanlar Çukuova'nın Yayın Tarihi Belli Oldu! - Resim: 1

İbrahim Çelikkol’un ilk kez yer aldığı dizinin dördüncü sezonundan ilk görüntüler yayınlandı. atv’den yapılan duyuruda 9 Eylül Perşembe akşamı 103. bölümün izleyicilerle buluşacağı müjdesi de verildi… İşte yeni sezondan ilk fragman: