Abone Ol

Beren Saat'le Engin Akyürek Çeşme'de aşk mı yaşıyor?

Fatmagül'ün Suçu Ne adlı dizinin başrol oyuncuları Engin Akyürek ve Beren Saat Çeşme'de başbaşa tatil yapıyor. Yeni bir aşk mı doğdu?

Beren Saat'le Engin Akyürek Çeşme'de aşk mı yaşıyor?

Ayrılığın ardından Semerci, tüm zamanını yeni filmi Ayhan Hanım'ın Eskişehir'deki setinde geçirirken Saat, Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisindeki rol arkadaşı Engin Akyürek'le Çeşme'de baş başa tatil yaparken görüldü.

Beren Saat fotoğrafları için tıklayınız

SEMERCİ, SETTEN ÇIKMIYOR
Güzel oyuncu Beren Saat'le ünlü yönetmen Levent Semerci'nin iki yıldır devam eden aşkı bitti. İki yıldır birlikte olan ikili, ilişkilerine geçtiğimiz günlerde sessizce nokta koydu. Ayrılığın ardından Semerci, tüm zamanını yeni filmi Ayhan Hanım'ın çekimleri için Eskişehir'de geçirmeye başladı. Ayrılık haberinin üstüne şok bir aşk dedikodusu gündeme geldi.

İKİLİ TWITTER'DA YAKALANDI
Beren Saat'in, Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisindeki rol arkadaşı Engin Akyürek'le Çeşme'de baş başa tatil yaptığı iddia edildi. Bir Twitter kullanıcısı önceki gün, "Tedirginim ama yazıyorum. Engin Akyürek ve Beren Saat bizim otelde" diye bir tivit yazdı. Akyürek'le Saat hakkında daha önce de aşk dedikoduları çıkmış, ancak ikili bu dedikoduları yalanlamıştı.

Habertürk