Abone Ol

Kristal Fare'de asıl çekişme en iyi dizi kategorisinde!

Vatan gazetesi yazarı Dizi Doktoru Oya Doğan, yaklaşan muhteşem ödül gecesi öncesi Kristal Fare adaylarını masaya yatırdı. Bakın oylamaya dair hangi ilginç tespitlerini köşesinde paylaştı?

Kristal Fare'de asıl çekişme en iyi dizi kategorisinde!

İŞTE OYA DOĞAN'IN YAZISI

Medyafaresi.com’un ev sahipliğinde 16 Kasım Pazartesi akşamı Suada’da gerçekleşecek olan 4. Kristal Fare Ödül töreni için geri sayım başladı. Öykü Serter’in sunuculuğunu, benim kırmızı halı sunuculuğunu gerçekleştireceğim gecede Merve Özbey, Göknur Onur, Ceren Aksan Mumcu, Buray ve Eski Bando sahne alacak. 15 kategoride televizyon dünyasının en iyileri sizlerin oylarıyla belirlenecek. Birkaç kategorinin adaylarını paylaşacağım. En iyi televizyon kanalı; TRT 1, Fox, Atv, TV8, Kanal D, Star ve Show TV... En iyi tematik kanal adayları; İz TV, Planet Mutfak, Turkmax Gurme, Discovery, National Geographic, TRT Belgesel ve Home&Entertainment... En iyi yarışma kategorisinde; Ben Bilmem Eşim Bilir/Kanal D, Kapışma/Show, Kazan Kazan/Atv, O Ses Türkiye/TV8, Ütopya/TV8, Kim Milyoner Olmak İster/Atv, Survivor/TV8, Piramit/Show, Saba ile Oyuna Geldik/TV8 var.


En iyi jüri üyesi

Bu yılın en ilginç kategorisi de Kristal Fare’den... En iyi jüri üyesi... Adaylar; Nur Yerlitaş/İşte Benim Stilim, Fuat Güner/Rising Star, Kemal Doğulu/İşte Benim Stilim, Ivana Sert/İşte Benim Stilim, Mustafa Sandal/Rising Star, Mazhar ve Özkan/O Ses Türkiye, Demet Akalın/Rising Star, Gülben Ergen/Rising Star, Hadise/O Ses Türkiye, Athena Gökhan/O Ses Türkiye, Ebru Gündeş/O Ses Türkiye... Gelelim dizilerin adaylarına... En iyi dizi adayları; Diriliş Ertuğrul/TRT 1, Güllerin Savaşı/Kanal D, İlişki Durumu Karışık/Show TV, Kiralık Aşk/Star, Maral/TV8, Kara Para Aşk/Atv, Yılanların Öcü/Show TV, Kurtlar Vadisi Pusu/Kanal D, O Hayat Benim/Fox, Kiraz Mevsimi/Fox, Kırgın Çiçekler/Atv, Poyraz Karayel/Kanal D, Karadayı/Atv, Kara Ekmek/Atv, Paramparça/Star, Aşk Yeniden/Fox, Karagül/Fox, Filinta/TRT 1, Kaderimin Yazıldığı Gün/Star, Seksenler/TRT 1, Küçük Gelin/STV, Güneşin Kızları/Kanal D...

Kadın ve erkekte yarış büyük


En iyi kadın oyuncu kategorisi iddialı. Poyraz Karayel’den Burçin Terzioğlu, Kiralık Aşk’tan Elçin Sangu, Paramparça’dan Nurgül Yeşilçay, Aşk Yeniden’den Özge Özpirinçci, Karadayı’dan Bergüzar Korel, Kara Para Aşk’tan Tuba Büyüküstün, Maral’dan Hazal Kaya, Güllerin Savaşı’ndan Damla Sönmez kıyasıya mücadele ediyor. En iyi erkek oyuncu kategorisinin aşağı kalır yanı yok. Bence en büyük mücadele dizi kategorisinde oluyor. Erkek oyuncu adayları; Kenan İmirzalıoğlu/Karadayı, Necati Şaşmaz/Kurtlar Vadisi Pusu, Barış Arduç/Kiralık Aşk, Aras Bulut İynemli/Maral, İlker Kaleli/Poyraz Karayel, Engin Altan Düzyatan/Diriliş, Engin Akyürek/Kara Para Aşk, Özcan Deniz/Kaderimin Yazıldığı Gün, Buğra Gülsoy/Aşk Yeniden, Erkan Petekkaya/Paramparça, Barış Kılıç/Güllerin Savaşı... www.medyafaresi.com’dan sevdiğiniz isimleri ve yapımları oylayabilir, 16 Kasım’a kadar sevdiğiniz yapımları ödüllendirebilirsiniz.

VATAN