Abone Ol

Bay Yanlış 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Ezgi ne yapacak?

FOX'un yaz dizisi Bay Yanlış, ekranlara gelen 2. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Bay Yanlış'ın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Bay Yanlış 3. yeni bölüm fragmanı ve 2. son bölüm özeti

Bay Yanlış 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Ezgi ne yapacak?

Bay Yanlış 3. yeni bölüm fragmanı dizinin bu akşam ekranlara gelen bölümünün ardından merak ediliyor.

Bay Yanlış'da Ezgi yaptığı hatanın farkına varıp durumları düzeltmek için harekete geçiyor.

Bay Yanlış 2. son bölüm özeti ve 3. yeni bölüm fragmanı haberimizde.

BAY YANLIŞ 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

BAY YANLIŞ 2. SON BÖLÜM ÖZETİ

Ezgi yaptığı hatayı telafi etmek için Serdar’la tekrar bir araya gelmek istemektedir. Cansu’dan bir buluşma daha ayarlamasını ister. Bu sefer doğru davranıp Serdar’ı etkilemeye kararlıdır. Bunun için de Özgür’e ihtiyacı vardır. O yüzden Özgür’ün teklifini kabul eder. Bir anlaşma yaparlar.

Ezgi, bir geceliğine Özgür’ün sevgilisi gibi davranacak, karşılığında Serdar’ı etkilemek için ne yapması gerektiğini Özgür’den öğrenecektir. Fakat yaptıkları bu anlaşmanın ikisi içinde farklı sonuçları olacaktır.

BAY YANLIŞ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Ezgi, erkek arkadaşı Soner‘e düzenlediği sürpriz doğum günü partisinde aldatıldığını öğrenir. Ezgi için zor günler yine başlamıştır. Soner’le birlikte yaşadığı evden ayrılmak zorunda kalan Ezgi bu arada işinden de olur. Bu süreç yeni kararlar almasına sebep olur. Artık “Yanlış” erkeklerden uzak duracak ve doğru erkeği bulacaktır. Bu kararını uygulamasında ona yardımcı olacak kişi ise tam anlamıyla bir bay yanlış olan yeni komşusu Özgür’dür.