Abone Ol

Batman Petrolspor Belediye Kütahyaspor Maçı Canlı İzle TFF 3. Lig 1. Grup

Batman Petrolspor TFF 3. Lig 1. Grup 16. hafta maçında kendi sahasında Belediye Kütahyaspor’u konuk ediyor. İşte Batman Petrolspor-Belediye Kütahyaspor maçı canlı izleme linki…

Batman Petrolspor Belediye Kütahyaspor Maçı Canlı İzle TFF 3. Lig 1. Grup

TFF 3. Lig 1. Grup 16. hafta maçında Batman Petrolspor-Belediye Kütahyaspor, Batman Şehir Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Bu önemli maçı Burak Filik yönetecek.

Batman Petrolspor-Belediye Kütahyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?


Saat 13:00’de başlayan mücadele hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorusu sosyal medyada merak konusu oluyor. Bu maçı canlı izleyebilmeniz için detaylı bilgi haberimizde.

Alt Liglerde mücadele eden bölge takımlarının maçlarını o illerdeki yerel medya kuruluşları tv ve youtube kanalları üzerinden gerçekleştiriyor.

Batman Petrolspor Belediye Kütahyaspor maçı canlı izlemek için tıklayın

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Batman Petrolspor, namağlup ve lider olarak yoluna devam ediyor. Geçen hafta Erbaaspor ile kendi sahasında 1-1 berabere kalan Petrolspor, bu hafta galibiyet elde edip rakiplerine karşı puan farkı daha fazla açmak istiyor.

Teknik Direktör Zafer Hızarcı yönetimindeki Petrolspor, Ligde çıktığı 15 karşılaşmadan 11 galibiyet, 4 beraberlik ve hiç mağlubiyet yüzü görmedi.

Ligde ve kendi grubunda topladığı 33 puanla zirvede yer alan Kırmızı beyazlı ekip, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde beşinci sırada yer alan Belediye Kütahyaspor’u da mağlup edip avantajını sürdürmek istiyor.

Batman Petrolspor-Belediye Kütahyaspor maçı canlı Spor72 Youtube kanalında