Abone Ol

Baro Başkanları kendilerine desteğe gelen HDP Eş Başkanı Sancar'a ayıp etti

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar komisyona alınmayan ve Meclis’in Çankaya kapısında bekleyen baro başkanlarını ziyaret etti. Sancar’ın ziyaret ettiği baro başkanlarının çoğunun yerlerinden dahi kımıldamamaları karşılama nezaketi göstermemeleri dikkat çekti.

Baro Başkanları kendilerine desteğe gelen HDP Eş Başkanı Sancar'a ayıp etti

Meclis Adalet Komisyonu’nda görüşülmeye başlayan çoklu baro teklifi görüşmelerine baro başkanlarının katılması engellendi.

Bunun üzerine baro başkanları Meclis kapısı önünde oturmaya başladı.

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar da komisyona alınmayan ve Meclis’in Çankaya kapısında bekleyen baro başkanlarını ziyaret etti.

Sancar, burada yaptığı konuşmada bütün baro temsilcilerinin katılabileceği bir salonda görüşmelerin yapılması gerektiğini belirterek, “Niyetlerinin sağlıkla ilgili hassasiyet olmadığı ortada” dedi.

Öte yandan HDP Eş Genel Başkanı Sancar’ın ziyaret ettiği baro başkanlarının çoğunun yerlerinden dahi kımıldamamaları ve Sancar’ı karşılama nezaketi göstermemeleri dikkat çekti.

İŞTE SANCAR GELDİĞİNDE BARO BAŞKANLARI:

Baro Başkanları kendilerine desteğe gelen HDP Eş Başkanı Sancar'a ayıp etti - Resim: 1

HDP Genel Merkezi’nin ziyaretle ilgili paylaştığı görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından Sancar’a yapılan kabalığa, aralarında parlamenterlerin, yazar ve gazetecilerinin de olduğu birçok sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi…

Aydın Selcen @AydnSelcen

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar TBMM duvar dibine çökmüş baro başkanlarını ziyaret ediyor. E nezaketen bir ayağa kalkıp selâm vermek gerekmez mi? Anlamadım. Yine mi demokrasi koşusuna istemeden taş koydum?

sırrısakık @sakiksirri

Eş Başkanımız Mithat Sancar bir grup milletvekiliyle meclis bahçesinde bekleyen baro başkanlarını ziyaret ederken,bir grup baro başkanı duvar dibinde oturur pozisyonda hiç kımıldamadı dahi. Merak ediyorum diğer partiler gelincede böyle mi olacaktı?Usul ve nezaket böyle mi olmalı...