Abone Ol

Barış Arduç TEGV Nayino izle! Barış Arduç kimdir?

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı için düzenlenen bağış gecesinde ünlü oyuncu Barış Arduç'un okuduğu 'Nayino' şarkısı geceye damgasını vurdu.

Barış Arduç TEGV Nayino izle! Barış Arduç kimdir?

Kanal D'den naklen yayınlanan TEGV 20. YIL ÖZEL programında Barış Arduç izleyenleri adeta ekrana kitledi. Yoğun istek üzerine Arduç, 'Nayino' şarkısını tekrar okudu.

9 ekim 1987 yılında dünyaya geldi. Yüzme, futbol ve dalgıçlık gibi spor dalları ile uğraşan Barış Arduç Ekol Drama’da oyunculuk dersleri aldı. Fotomodelik ve dublaj yapan Barış Arduç ilk olarak dikkatleri Benim İçin Üzülme dizisi ile çekti. Bu diziden önce Dinle Sevgili, Küçük Hanımefendi ve Pis Yedili dizilerinde rol alan , 2013 sezonunda Bugünün Saraylısı dizisinde Selim karakterine hayat verdi. Ömür Gedik’in Paramparça klibinde rol alan Barış Arduç şu sıralar Kiralık Aşk dizisinde Elçin Sangu ile birlikte rol alıyor. Barış Arduç, Kiralık Aşk dizisinde Ömer’i canlandırıyor.

Barış duç 187 cm boyunca ve kahverengi gözlü

Barış Arduç kendi sözler ile oyunculuğa nasıl başladığını şu cümlelere anlatıyor.

Kariyer planları yapmaya lise son sınıfta başladım. Yoğunlaştığım iki alan vardı biri spor akademisi diğeri konservatuar. Spor akademisine girdim ama ilk yılımda bırakmak durumunda kaldım bazı problemlerden dolayı. Kadere inanan biriyim. Kader beni bir şekilde spor akademisinden ayırınca oyunculuğa yönlendirmiş oldu. Bende oyunculuğa dair neler yapabilirim diye düşünürken Ayla Algan’la tanıştım. Kamera önü oyunculuk eğitimini aldıktan sonra Sadri Alışık Kültür Merkezinde teatral bir eğitim alarak ufak da olsa yaptığım işle alakalı bir fikrim oldu. Böylelikle ilk adımımı atmış oldum diyelim.