Abone Ol

Barış Arduç neden ilgi görüyor?

Onur Baştürk Hürriyet'teki kösesine Kiralık Aşk dizisinin Ömer'i Barış Ardun'un gördüğü ilgiyi taşıdı: 'Baktığınızda Arduç, bir Kıvanç Tatlıtuğ ya da Kenan İmirzalıoğlu kadar "ağır karizma" değil' dedi.

Barış Arduç neden ilgi görüyor?

Elçin Sangu ile Barış Arduç’a hayran tacizi

Elçin Sangu: Çıplak sahnelerde zorlanırım..

Kiralık Aşk'ın en büyük kozu ne?

Onur Baştürk bugün Hürriyet ’teki kösesine Kiralık Aşk dizisinin Ömer’i Barış Ardun’un gördüğü ilgiyi taşıdı: ‘Baktığınızda Arduç, bir Kıvanç Tatlıtuğ ya da Kenan İmirzalıoğlu kadar “ağır karizma” değil’ dedi.

Onur Baştürk'ün yazısından o bölüm

Bir sosyal sorumluluk projesi için yemek organize etmekle meşgul olan bir tanıdığım, geçtiğimiz günlerde hayretle anlatıyordu.

Bir sosyal sorumluluk projesi için yemek organize etmekle meşgul olan bir tanıdığım, geçtiğimiz günlerde hayretle anlatıyordu:
“Yılda bir bu yemeği düzenliyoruz. Bu yemeğe sosyetedeki hanımların sevdiği dizioyuncularını davet ediyoruz. Biletleri bin liradan satıyoruz. Yemek öncesinde küçük bir araştırma yapıyoruz. Yemekte hangi dizi oyuncularını görmek istersiniz diye.
Bu sene tek bir isim çıktı: Barış Arduç! İnanamadım.

Nedir bu Barış Arduç fenomeni Allah aşkına?”
Evet, gerçekten de kadınlar arasında bir Barış Arduç çılgınlığı hakim.
Baktığınızda Arduç, bir Kıvanç Tatlıtuğ ya da Kenan İmirzalıoğlu kadar “ağır karizma” değil.
Daha çocuksu bir yakışıklılığı var. İçten duruyor.
Demek ki ekranda fazla maço, ağır duran, höt zötlenen, kadını sahipleneyim derken canından bezdiren adam profilinden kadınlar sıkıldı.
Bu aşırı hayranlık ona işaret...