Abone Ol

Ayşegül Akyarlı Güven Şişecam'a transfer oldu

Daha önce Hürriyet, Habertürk ve WSJ’de ses getiren haber ve röportajlara imza atan Ayşegül Akyarlı Güven artık Şişecam'da medya ilişkilerini yürütecek. Güven, 15 Haziran Pazartesi tarihinden itibaren Şişecam'da medya ilişkileri uzmanı olarak göreve başlayacak....

Ayşegül Akyarlı Güven Şişecam'a transfer oldu

AYŞEGÜL AKYARLI GÜVEN KİMDİR?
11 yıldır ekonomi gazeteciliği yapan Güven Hürriyet Gazetesi'nde 5 yıl, Haberturk Gazetesi'nde de 4 yıl çalıştı. Son olarak The Wall Street Journal'ın Türkiye'de kurduğu web sitesinde 3 yıl boyunca haber editörlüğü görevini yürüttü.
Özellikle yaptığı ses getiren röportajlarla tanınan gazetecinin kriz kahini Nouriel Roubini ile yaptığı röportaj, Ekonomi Gazetecileri Derneği'nin en iyi röportajı ödülünü almıştı.
Perakende ve satın alma haberleriyle tanınan Güven WSJ Türkiye'de çalıştığı dönemde ekonomin yanı sıra siyasal analizler ve röportajlar da yapıyordu.
Ankara İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünü bitirdikten sonra 3 yıl Amerika'da yaşayan ve çeşitli okullarda medya ve yazarlık eğitimi alan Güven, Bilgi Üniversitesi'nde de İşletme Yönetimi üzerine yüksek lisans yaptı.