Abone Ol

Ayşe Arman’ı ağlatan sürpriz doğum günü partisi!

Özel bir şirket için sunum yaptığını zanneden Ayşe Arman’a Ömer Dormen’den sürpriz doğum günü partisi...

Ayşe Arman’ı ağlatan sürpriz doğum günü partisi!

Karşısında oturan herkesin figüran olduğunu, eşi ve arkadaşlarından oluşan doğum günü ekibi içeri girince anlayan ünlü gazeteci, şaşkınlığını gizleyemedi.

İşte o video...

Paylaşımına, “Gerçekten şok oldum!!! Hatta g.t oldum” yazan Arman, “Ömer bana 50. yaşım için öyle bi sürpriz parti hazırlamış ki, hem ağladım, hem güldüm ama ağır basan duygu, şok ve şaşkınlıktı” ifadelerini kullandı.

Arman o anları şöyle anlattı:

“Bi Alman ilaç firmasına iyilik kolyeleri sunuma gittiğimi sanıyordum. Sahneye çıktım, sunumu yapmaya başladım... O da ne! Basıyorum elimdeki kliker’a ilerlemiyor, ‘Allah Allah teknik bi sorun oldu herhalde!’ derken, ekranda birden Ömer belirdi, ‘Hayatım boyunca bu anı beklemiştim ve bunu söylemeyi... Sürpriiiiiiiiiz!!!!! ‘ dedi ve eliyle, ‘al sana kapak olsun!’ işareti yaptı...sonraaaaa, sonraaaaaa sarı peruklu bi bando ve dünyanın çeşitli yerlerinde yaşayan arkadaşlarım, ailem, ‘İyi ki doğduuuun!’ diye üzerime gelmeye başladılar.. patırtıyı anlatamam size... Meğer 100 kişilik işbirlikçi arkadaş grubu, bi perdenin arkasından çıt çıkarmadan bekliyormuş, önde oturan benim ilaç firması çalışanları olduğunu düşündüklerim ise figüranmış.”