Abone Ol

Ayşe Arman'dan Şeyma Subaşı'ya: Boş şeyler paylaşan birisin

Ayşe Arman, Acun Ilıcalı'dan boşanmasıyla gündemde olan Şeyma Subaşı ile röportaj yaptı. Röportaj sırasında "Türk halkı bikinili fotoğraflar sevmiyor." diyen Şeyma Subaşı'na, "Boş içerikler paylaşan birisin." diyerek cevap verdi.

Ayşe Arman'dan Şeyma Subaşı'ya: Boş şeyler paylaşan birisin

Ayşe Arman eskisi kadar okunmuyor, popularitesini yitirdi.

"GAZETE ZORUYLA YAPTIM"
Tam çok okunacak, çok konuşulacak bir röportaja imza atmışken onu da kendi beğenmedi. Sosyal medya hesabından Şeyma ile röportajını duyuran Ayşe Arman, "Ben istemedim, gazetenin zoruyla röportaj yapmak zorunda kaldım" ifadelerini kullandı.

Röportajın ilginç bir tarafı şu: Ayşe Arman, Şeyma Subaşı ile konuşmak suçmuş gibi ifadeler kullanıyor. Magazinin en bomba olayı olarak Acun'la boşanan Şeyma ile konuşmak, bir gazeteci için neden 'kafa atılma' gerekçesi olur ki. Ayşe Arman "Röportaj yaptım diye sakın bana kafa atmayın." derken, Şeyma Subaşı'nı aşağıladığını fark etmiyor bile...

ŞEYMA'YA METRES MİSİN SORUSU

Ayrıca Ayşe Arman, Şeyma Subaşı'na, "Metres suçlamalarına ne diyor? ’Acun’la var oldun Acunsuz sıfırsın!” diyenlere cevabı ne? Hani birkaç ay önce Acun çok aşıktı ona, bu noktaya nasıl geldiler?Kendine İtalyan bir DJ sevgili yaptı mı? ’Çalışmadan etmeden, koca parasıyla bu kadar geziyor, hiçbir şey üretmiyor!” diyenlere cevabı ne?" gibi sorular yönelttiğini açıkladı.