Abone Ol

Atatürk düşmanı Fatih Tezcan’dan Murat İde’ye ölüm tehdidi!

Atatürk'e düşmanlığıyla bilinen gerici yazar Fatih Tezcan, Atatürk’e hakaret eden sözleri üzerine kendisine tepki gösteren Murat İde’yi ölümle tehdit etti.

Atatürk düşmanı Fatih Tezcan’dan Murat İde’ye ölüm tehdidi!

Tezcan, Twitter hesabından Atatürk’ü işaret ederek,  “İşgal edilen bir ülkenin subayı, Düşmana 1 mermi atmak yerine, Devlet ve Meclis varken, Farklı şehirde ‘Paralel Meclis’ kuruyor ve hem Hâkimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir deyip hem Millet’e 1 kez bile sormadan işgalcilerin tüm emellerini yapıyorsa, Bu subay bir işbirlikçidir” ifadelerini kullanmıştı. Tezcan’ın ifadeleri sosyal medyada tepki çekmiş, Twitter gündeminde ilk sıralara oturmuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in başdanışmanı, Murat İde Tezcan’ın açıklamalarına tepki gösterdi. İde  “Duydum ki hakaret edenlerden davacı oluyormuşsun @fatihtezcan .. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e sövmenden çok, buna susan devri devranın gelmişine geçmişine sayıyorum.. Al.. Aç ulan davanı soysuz, ahlaksız, namusuz İT.. Al da aç davanı.. Açmazsan puştun önde gidenisin..” dedi.

Atatürk düşmanı Fatih Tezcan’dan Murat İde’ye ölüm tehdidi! - Resim: 1

İde’nin açıklamasına Tezcan ölüm tehdidi

Tezcan, geçtiğimiz Aralık ayında İde’ye evinin önünde 7-8 kişilik grubun gerçekleştirdiği saldırıyı hatırlatarak, “Türkiye şâhid olsun: Bu Murat İde p.ç.yle karşılaştığımızda bu kez “belimdeki silahım yere düştü” diyemeyecek!..” diyerek tehditler savurdu.

Atatürk düşmanı Fatih Tezcan’dan Murat İde’ye ölüm tehdidi! - Resim: 2