Abone Ol

Aslıhan Güner’in Rol Arkadaşı Diziyi Başlamadan Bıraktı!

Yeni sezonun etkili yapımlarından birisi olması beklenen Uzak Şehrin Masalı'nda dizi başlamadan ilk ayrılık gerçekleşti.

Aslıhan Güner’in Rol Arkadaşı Diziyi Başlamadan Bıraktı!

Yeni sezonun etkili yapımlarından birisi olması beklenen dizide dikkat çeken isimler buluştu. Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı ile öne çıkmıştı ve yeni dizide ilk anlaşma yapılan isimlerden birisi oldu.

Barış Kılıç da Kürşat karakteri için el sıkıştı ve Umay olarak izleyeceğimiz Aslıhan Güner ile partner oldu… Zeynep Eronat’ın Aliye olarak yer alacağı dizide, Timur Acar ise Affan karakterini canlandıracak.

Ağustos başında sete çıkması beklenen Uzak Şehrin Masalı dizi ekibi Kars’ın yolunu tutacak. Dizinin başlamasına kısa bir süre kala Gonca Vuslateri’nin ayrılık kararı ise herkesi üzmüştü. Televizyon dizilerinden uzakta olan oyuncu, ilk olarak rolü kabul etti. Umay karakterinin ablası olarak ekranda yer alması beklenen Vuslateri’nin sonradan diziden ayrılması ise hayranlarını çok üzdü.

Aslıhan Güner’in Rol Arkadaşı Diziyi Başlamadan Bıraktı! - Resim: 1

Gonca Vuslateri’nin bu ayrılığına gerekçe olarak ise yeni bir sinema filmi için anlaşma yapması ve sahneye çıkması yönünde teklif alması gösterildi. Ancak Vuslateri hayranları, yeni dizi fırsatını kaçırdığını ve ekranda onu özleyen hayranlarını da hayal kırıklığına uğrattıklarını düşünüyor.

Peki Vuslateri‘nin yerine kim gelecek? İşte bu soru da dizi hayranlarının aklındaki en önemli sorulardan birisi. Aslıhan Güner’in iyi anlaşabileceği bir oyuncunun ekibe dahil olması bekleniyor.

Can Sinan’ın hikayesini yazdığı Uzak Şehrin Masalı dizisi, yeni sezonun etkili yapımlarından birisi olacak. Mustafa Şevki Doğan dizinin yönetmen koltuğunda oturuyor.