Abone Ol

Aslıhan Doğan’dan Özlem Ada Şahin’e şok suçlama: Taciz değil kitap reklamı

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, yaşanan tartışma sonrasında 2. Sayfa'nın sunucularına mesaj atarak Özlem Ada Şahin'in yeni kitabı için reklam yapmaya çalıştığını söyledi.

Aslıhan Doğan’dan Özlem Ada Şahin’e şok suçlama: Taciz değil kitap reklamı

TEVE2'de yayınlanan 2. Sayfa'nın sunucuları Arda Turan ve Berkay Şahin arasında yaşanan tartışmadan sonra Aslıhan Doğan Turan'a mesaj atarak olayın detaylarını öğrendi. Aslıhan, Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'in yeni kitabının çıkacağı için gündeme gelmeye çalıştığını iddia etti.

"BANA MESELEYİ KOCAM ANLATIR

Sunucuların "Özlem Ada Şahin'i sen mi aradın" mesajının üzerine açıklama yapan Aslıhan şunları söyledi: "Tabi ki de doğru değil, Özlem'in bende numarası bile yok. Kendi mesaj attı bana 'Konuşmamız lazım' dedi. Ben bir yerden sonra dinlemeyi bıraktım zaten. 'Bana bir müsaade Özlemciğim bana kocam anlatır meseleyi' dedim.

"ÖZLEM'İN KİTABI NE ZAMAN ÇIKIYORMUŞ SORARSINIZ"

Bir de kitabı ne zaman çıkıyormuş sorarsınız artık. Beni de tanıyorsunuz ben dürüst bir insanım."

NE OLMUŞTU?

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay, ayrı ayrı gittikleri eğlence mekanında kavga etti. Arda'nın Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e sarkıntılık yapması kavganın nedeni olarak gösterildi. Konu sonrası açıklama yapan Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, yaşanan olayı şu şekilde anlatmıştı:

"Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dedi. Ben de 'Ne diyorsun kendine gel' dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda'nın kulağına eğilip 'Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız' dedi. O anda bana döndü Berkay 'Hadi eve göndereyim seni' dedi.

Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem'i göndereyim 'konuşacağız erkek erkeğe' dedikten sonra Arda yumruk attı."

Olay sonrası açıklama yapan Arda Turan, "Berkay 'Yarın seninle konuşalım' dedi tamam dedim sonra enseme dokununca kafa attım. Berkay'ın yanına hastaneye gittim yanlış anlaşılma olmuş diyerek helalleştik" dedi. Turan'ın hamile eşi Aslıhan Doğan Şahin ise yaşanan olayın ve hiçbir 3. şahsın bana ailesine zarar verebilecek nitelikte olmadığını söyledi.