Abone Ol

Aşkı Memnu'nun Firdevs Hanım'ı Nebahat Çehre ATV'nin yeni dizisindeki hangi rolü kabul etmedi?

Aşk-ı Memnu dizisindeki Firdevs Hanım rolüyle hafızalara kazınan usta oyuncu Nebahat Çehre, ATV'nin yeni dizisi Verda için teklif edilen rolü kabul etmedi.

Aşkı Memnu'nun Firdevs Hanım'ı Nebahat Çehre hangi rolü kabul etmedi?

Medyatava'dan Birsen Altuntaş'ın haberine göre, şarkıcı Kutsi’nin başrol oynayacağı, Pastel Film imzalı Verda dizisi için gelen teklife Nebahat Çehre hayır cevabını verince aynı tekli Hale Soygazi'ye gitmiş.

İşte o haber

Yeni sezonda "Bir Zamanlar Çukurova", "Yıllar Sonra" ve "Can Kırıkları" adlı 3 iddialı diziyi seyirciyle buluşturacak olan atv, ayrıca "Verda" kod adlı bir projeyi daha listesine aldı.

Yaşar İrvül'ün patronu olduğu Pastel Film imzalı dizinin hazırlıkları sürüyor. Aysun Akyüz'ün yönetmen koltuğuna oturacağı "Verda"yı Funda Çetin kaleme alıyor.

Dizinin ilk netleşen oyuncusu şimdiye kadar rol aldığı "Doktorlar, "Huzur Sokağı" ve "Kalbimdeki Deniz" gibi projeleri büyük ilgi gören Kutsi olmuştu.

Dizide eşini kaybeden Kerem adlı zengin bir iş insanına hayat vermeye hazırlanan Kutsi'nin partneri ve diğer rol arkadaşlarının bayram sonrası kesinleşmesi planlanıyor. "Verda"da Kutsi'nin annesi Sevim rolü için geçen haftalarda Nebahat Çehre'yle görüşüldüğü öğrenildi.

Ancak Çehre'nin yıllardır hep zengin ailenin annesi rollerine hayat verdiği için yine kendini tekrar etmek istemediğini ekibe ilettiği ortaya çıktı. Son olarak ise rolün, Türk sinemasının başka bir usta ve güzel ismi Hale Soygazi'ye teklif edildiği ve imza aşamasına gelindiği ifade edildi. (medyatava)