Abone Ol

Askeri Birliğe Gizlice Giren Kadın Fenomen İtiraf Etti

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan sosyal medya fenomeni Cami Stella yaptığı itirafla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Askeri Birliğe Gizlice Giren Kadın Fenomen İtiraf Etti

Sosyal medyadan yaptığı itirafta fenomen isim Amerikalı bir askeri birliğe gizlice girerek cinsel ilişi videosu çektiğini söyledi.

Amerika’da yaşayan ve 180 bin takipçisi olan sosyal medya fenomeni Cami Stella, seksi fotoğraf ve videolarını satarak geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Son gönderisinde Amerika’dai bir askeri kışlaya girerek cinsel içerikli bir video çektiğini söyledi.

Gönderisinin 100 bin abone tarafından satın alındığını belirten Stella, milyonlarca dolar kazandığını ve elde ettiği gelirin bir kısmını gaziler için bağış yapılan bir hayır kurumuna verdiğini söyledi.

TAKİPÇİLERİ İNANMADI

Sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımda Stella, “Gerçekten askeri kışlada video çektin mi?” sorusuna cevap verdi. Stella takipçisinden gelen soruyu ayna karşısında iç çamaşırıyla verdiği bir pozla yanıtlayan Stella, “Evet ve 126 bin kişi ne yaptığımı görmek için bunu satın aldı” cevabını verdi.

Stella’nın gönderisi kısa sürede binlerce yorum ve beğeni topladı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü Stella’nın itirafına inanmadıklarını dile getirdi.