Abone Ol

Asansörde kadınların arkasında mastürbasyon yaptı!

Ankara'da kadınları adres sorma bahanesiyle taciz eden kişinin yakalanmasının ardından bu kez de İstanbul'da bu duruma benzer bir olay ortaya çıktı.

Kadınların arkasına geçip mastürbasyon yaptı!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşadığını belirten bir kişi, arabayla kadınlara yol sorduğu esnada mastürbasyon yaptığı görüntülerini Twitter üzerinden paylaşmış, Ekşi Sözlük'te başlayan kampanya sonrasında yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Bu duruma benzer bir olay bu kez de İstanbul'da yaşandı. Yine Ekşi Sözlük'te açılan başlıkta, kadınları asansörde sıkıştırarak, arkalarında mastürbasyon yapan kişinin, bu görüntülerini Twitter'da paylaştığı ortaya çıktı.

İSTANBUL'DA YAŞIYOR

Kadınları taciz eden kişinin geçtiğimiz günlerde attığı bir tweette, İstanbul'da yaşadığını söylediği, paylaşılan görüntülerde de bu kişinin İstanbul'un Ümraniye ilçesinde videoları çektiği görülüyor.

Tacizcinin yakalanması için Emniyet Genel Müdürlüğü'nün internet sitesi üzerinden çok sayıda kişi şikayette bulunuyor.

Ekşi sözlük'te Ümraniye'deki sapığı şikayet ediyoruz başlığı açıldı. Gelen bazı yorumlar şöyle:

-Bu videolar beğeni almış bir de... Sapkınlıkta çığır açtı sosyal medya. Şikayet edilsin elbet.

-Birincisini yakalattık çok güzel bir tepkiyle. Bence bu tip daha tehlikeli. Milleti asansörde kıstırıp arkasında mastürbasyon yapıyor. Kadının kaçışını görünce kanım dondu. Kesinlikle bu psikopatın da bulunması gerekiyor.

-Fotoğraflar ve videolar yine iğrenç. Anladığım kadarıyla bu şahıs istanbul'da yaşıyor, ama detaylı incelemeye midem kaldırmadı. Bu şahsı tanıyanlar da tanımayanlar da online ihbar yapsın rica ediyorum.

-Hem mail hem de ihbar yoluyla gerekeni yaptım, söz İstanbul polisinde.

-Hadi bunu yakalattık diyelim, peki bu sapıklığı beğenen o 90 kişiyi nasıl yakalatacağız?

-O değil de 6.500 takipçisi nasıl oluyor oğlum bence o takip edenleri, rtweet edip yorum yazanları da almalılar.

Asansörde kadınların arkasında mastürbasyon yaptı! - Resim: 1Ankara Çankaya'daki sapığın ilk ifadesi: Cinsel sorunlarım vardı

Asansörde kadınların arkasında mastürbasyon yaptı! - Resim: 2Ankara'da adres sorarak mastürbasyon yapan sapık yakalandı!