Abone Ol

Apple Store erişime kapatıldı; yine mi zam geliyor?

Phone 15'in ön siparişe açılmasından önce internet sitesi kapatılırken, ''Ürünlere zam mı yapılacak?'' sorusu da gündeme geldi

Apple Store erişime kapatıldı; yine mi zam geliyor?

Apple, ürünlerini online olarak satın alabileceğiniz "Apple Store" adlı çevrim içi mağazasına erişimi kapattı. Hem Türkiye'de hem de Apple'ın faaliyet gösterdiği diğer ülkelerde mağazaya erişilemiyor.

Teknoloji devi firma Apple Store'u son olarak iPhone 15 serisi ve yeni Apple Watch modellerini tanıttığı etkinlikten önce kapatmıştı. Ancak etkinlikten birkaç gün sonra da aniden kapatılması "iPhone fiyatları için zam mı geliyor?" endişelerini de beraberinde getirdi.

Apple Store neden kapatıldı?
Apple tarafından resmi bir açıklama henüz gelmedi. Ancak Apple Store'un kapatılmasındaki sebebin büyük ihtimalle ön sipariş süreciyle alakalı olduğu düşünülüyor.

iPhone 15 ve iPhone 15 Pro serisi bugün itibarıyla ABD'de ön siparişe açılacak. Türkiye'de ise ön sipariş süreci 21 Eylül'de başlayacak. Apple'ın bu süreçten önce çevrim içi mağazasında arka planda çeşitli güncellemeler gerçekleştirmek üzere Apple Store'u geçici olarak kapattığı tahmin ediliyor.