Abone Ol

Ankara'da şok! Hangi ünlü liderin gizli seks kasedi var?

Bu iddia Ankara'yı karıştıracak. İddiaya göre karanlık güçler bir süre sonra Türkiye'yi sallayacak bir kaset daha piyasaya çıkaracaklar.

Ankara'da şok! Hangi ünlü liderin gizli seks kasedi var?

Baykal'a kurulan kaset komplosundan sonra hem siyasetin genleri değişti, hem de toplumsal paranoyanın esiri olduk. Bu durumun farkında olan karanlık güçler yeni oyunlarını vitrine çıkarmaya hazırlanıyorlar.

AK Parti eski Ankara kurucu il başkan yardımcısı Dr. Tunay Demirtaş'a göre bu karanlık güçler bir süre sonra Türkiye'yi sallayacak bir kaset daha piyasaya çıkaracaklar. Demirtaş, bu seferki tahribatın Baykal'ın kasetinden daha fazla olacağını iddia ediyor.

Dr. Demirtaş'a göre önemli bir siyasi liderin daha gizlice çekilmiş seks kaseti var.
Bu kasette, siyasi liderle bir bayanın porno görüntülerinin olduğunu iddia eden AK Parti'nin Ankara kurucularından Tunay Demirtaş, skandal görüntülerin 2008 yılının Eylül ayında çekildiğini iddia ediyor.

Demirtaş'a, 'Kasetin çekildiği günü nereden biliyorsunuz?' sorusunu yönelttim.
Cevabı şu oldu; 'Bu kişiler benimle temas etmek istediler, reddettim. Yakın çevreme kasetin çekildiği tarihi vermişler. Kaseti izleyerek detayları bana aktaran tanıdıklarım oldu.'

Dr. Tunay Demirtaş'a 'Size kasetteki görüntüleri aktaranlar, kasetin zamanını bile söylediklerine göre kasetin detaylarını da söylemişlerdir. Verebileceğiniz başka bir detay var mı?' diye sordum. Bu sorumu da şöyle yanıtladı;

'Görüntüler lüks bir mekanda, siyasi liderin bornozlu hali ile başlayıp, nahoş görüntülerle devam ediyormuş.' dedi.

Demirtaş'tan bu kasetteki çok önemli ismi öğrendim ama gözümle görmeden bu siyasi liderin ismini yazmam, ya da liderle ilgili ufak da olsa ipucu vermem doğru değil.

AK Parti'nin eski Ankara il kurucu başkan yardımcısı Dr. Tunay Demirtaş aslında bu sözleri bana yazılmamak kaydıyla söyledi ama saatlerce ısrar etmemden sonra kararsız kalınca, bu bilgileri yazarak tarihe not düşmek istedim.

Demirtaş'ın iddialarını ihtiyatla karşılıyorum ama bu sözlerin sahibi iktidar partisinin eski başkent kurucusu olunca bir gazeteci olarak ciddiye almaktan başka çarem yoktu.
Demirtaş, umarım bu habercilik heyecanımı anlayışla karşılar.

Baykal'ın planı
CHP'nin eski genel başkanı Deniz Baykal'ın toplumsal kredisi partideki kredisinden daha fazla. Bu sonucu gören Baykal'ın İlhan Kesici liderliğinde yeni bir oluşum yaptırmak için düğmeye bastığı konuşuluyor. CHP'den istifa eden Kesici'nin bir süre sonra CHP'den kopacak Baykal yanlısı vekillerle TBMM'de grup kurabilecek bir sayıya ulaşabileceği yönünde kuvvetli emareler var. Kesici'nin liderliğinde TBMM'de grup kurma planı aksamadan yürürse, ikinci aşamada parti kurma ya da seçime girmeye hak kazanmış bir partiyle genel seçimlere girme planları var. İzleyeceğiz...

İnce deşifre
Muharrem İnce'nin, '29 Ekim resepsiyonuna katılmayacağız' açıklamasının perde arkası oldukça ilginç. CHP'li bir yöneticinin bana aktardıklarına göre, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve parti yöneticileri Kılıçdaroğlu'nun odasında bir araya gelirler. Başta Kılıçdaroğlu olmak üzere diğer CHP yöneticileri yaptıkları toplantıda, resepsiyona katılmama eğilimi konusunda fikir birliğine varırlar. CHP Grup başkan vekili Muharrem İnce de tabiri caiz ise, kamuoyunda yol almak için önce, 'Katılmayacağız' daha sonra da, 'Katılmayacağım' açıklamasını yapar. CHP'li yönetici, 'Biz ayak divanı yaptık, Muharrem İnce bu toplantıyı deşifre etti' şeklinde ilginç bir değerlendirmede bulundu.

Talat Atilla - Güneş