Abone Ol

Almanya'daki BBG skandalı reytingleri patlattı!!! Sinan ve Doreen'e sert tepki!!! VİDEO-GALERİ

Geçtiğimiz hafta yarışmadan gönderilen Sinan'ı geri çağırtan Doreen'in bu hafta da onunla birlikte yaşadığı seks sahneleri ve ardından yaptıkları duş, programın reytinglerini artırdı.

Almanya'daki BBG skandalı reytingleri patlattı!!!  Sinan ve Doreen'e sert...

Almanya'nın RTL II kanalında yayınlanan "Biri Bizi Gözetliyor-Big Brother" (BBG) yarışmasına katılan Türk genci 29 yaşındaki Sinan'ın canlı yayında kız arkadaşı Doreen'le cinsel ilişkiye girmesi tepki çekti. Doreen'in erkek arkadaşını aldatması ve onunla konuşmadan terk etmesi de izleyicileri kızdırdı.

Geçtiğimiz hafta yarışmadan gönderilen Sinan'ı geri çağırtan Doreen'in bu hafta da onunla birlikte yaşadığı seks sahneleri ve ardından yaptıkları duş, programın reytinglerini artırdı. Ancak model olan Doreen'in iki yıllık sevgilisi DJ Sebastian, ağlayarak, "Böyle bir şey yapmasını aklım almıyor" dedi.

İŞTE SİNAN VE DOREEN'İN BİR GÜNÜ


BBG'yi izlerken canlı yayında sevgilisinin Sinan ile ilişkisini görüp şoke olan ve Doreen'i geri kazanmak için BBG'ye katılan Sebastian, ikinci kez yıkıma uğradı. Çünkü, Doreen, yine canlı yayında Sinan'ı tercih ettiğini açıkladı.

Görüntülerin yayınlanmasının ardından Sinan ve Doreen, üzüntülü bir şekilde açıklama yaptı.