Abone Ol

Alina Boz: Kimse Hazal'a benzeyemez

Ekranların sevilen dizisi Paramparça’nın yıldızı Alina Boz MAG Ocak sayısı için objektif karşısına geçti ve samimi röportajında bilinmeyenlerini anlattı.

Alina Boz: Kimse Hazal'a benzeyemez

Paramparça dizisinin yıldız oyuncularından Alina Boz, dizi kadrosuna seçildiğinde oldukça şaşırmış ve mutlu olmuş ama “ Ya yapamasam..” diye bir korkusu hiç olmamış.
Küçük yaşta aldığı tiyatro eğitimi ile oyunculuğa adım atan Boz, dizide canlandırdığı Hazal karakterine benzemesinin imkansız olduğunun altını çiziyor.

Alina Boz: Kimse Hazal'a benzeyemez - Resim: 1Alina Boz: Hazal'ı oynamak ayrıcalık

Rusya’da geçen çocukluk döneminden sonra İstanbul’a yerleşene güzel oyuncu, yolun daha çok başında olduğunu belirterek: “ Gelecek için plan yapmıyorum. Daha kazanmam gereken bir üniversite var. Sevdiğim işi yapmaya devam etmek istiyorum”. diyor.
Modaya olan yaklaşımını ve özel yaşamını MAG okurları için anlatan Alina Boz, set dışında neler yaptığını da samimi bir şekilde paylaşıyor.

Alina Boz: Kimse Hazal'a benzeyemez - Resim: 2Alina Boz sevgilisiyle yakalandı!

Deniz Berdan’ın kapak yıldızı olduğu MAG Ocak sayısı, birbirinden renkli içeriği, özel röportajları ve gündemi yakından takip eden köşe yazarları ile www.magdergi.com.tr ,DijiMecmua, Turkcell Dergilik ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.

Alina Boz: Kimse Hazal'a benzeyemez - Resim: 3Paramparça'nın Hazal'ı.. Kim bu Alina Boz?