Abone Ol

Alina Boz: Hazal'ı oynamak ayrıcalık

Paramparça dizisinin “kötü” kızı Hazal rolündeki Alina Boz, Shape Türkiye’nin yeni yıldaki ilk sayısı için objektif karşısına geçti. Boz, dizide en iyi anlaştığı arkadaşının Cansu rolündeki Leyla Tanlar olduğunu söyledi.

Alina Boz: Hazal'ı oynamak ayrıcalık

Paramparça’nın genç yıldızlarından Alina Boz, genç yaşına karşın sergilediği oyunculukla ve güzelliğiyle dikkatleri kısa sürede üzerine çekmeyi başardı. 17 yaşında lise öğrencisi Alina Boz, hakkında merak edilen soruları Shape Türkiye dergisi için yanıtladı.

Alina Boz sevgilisiyle yakalandı!

Alina Boz: Beni metrobüste görenler şaşırıyor

Rus anne, Türk baba

Alina, Rus bir anne ile Türk bir babanın çocuğu... Rusya’da doğmasına karşın 7 yaşından bu yana Türkiye’de yaşadığı için kendisini Türk kültürüne daha yakın hissediyor. Reklamlarla televizyon dünyasına adım atan Alina bir taraftan setlerde oyunculuğunu geliştirirken diğer taraftan da bir havacılık lisesine devam ediyor.

Alina'nın Rus annesi sosyal medyada olay oldu

Paramparça'nın Hazal'ı Alina Boz FOTOGALERİ

Kötü karakter aslında avantaj

Oynadığı karakterle ilgili her ne kadar dışarıda bazen olumsuz tepkiler alsa da böyle bir rolün oyunculuk kariyerinin başında kendisi için büyük bir şans olduğuna inanıyor. Şu anda geleceği için çok büyük hedefler koymadığını söyleyen Alina, yoğun set temposuna karşın fitness, buz pateni, basketbol, binicilik gibi pek çok spor dalıyla da yakından ilgileniyor. Son favorisi ise dövüş sporları...

Alina Boz: Hazal'ı oynamak ayrıcalık - Resim: 1

En iyi anlaştığı arkadaşı

Dizide tartışma içinde oldukları sahneleri daha çok olsa da, sette en iyi anlaştığı ve zaman geçirdiği arkadaşının Cansu rolündeki Leyla Tanlar olduğunu söyleyen Alina, birlikte yer aldığı projedeki herkesten çok şeyler öğrendiğini belirtiyor.