Abone Ol

Ali ve Selin'in yakınlaşması sosyal medyayı salladı

11 Ocak 2016 Pazartesi sosyal medya ratinglerinde bu hafta zirvede Güneşin Kızları yer aldı.

Ali ve Selin'in yakınlaşması sosyal medyayı salladı

Güneşin Kızları, izlenme oranları düşmesine rağmen sosyal medyada ses getirmeye devam ediyor. Dizinin fanları bu hafta en çok Ali ve Selin çiftinin sahneleri, Selin ağlarken Ali’nin destek olması ve Savaş ve Nazlı’nın arasının bozulmasını konuştu. Güneşin Kızları 31,17 Somera Rating ile sosyal medyada en çok konuşulan yapım oldu.

Fatih Portakal ile Ana Haber’de program etiketi #neyapalım’dı. Ülkenin geleceğiyle ilgili önerilerin Twitter’da paylaşıldığı program 11,91 Somera Rating ile en çok konuşulan 2. yapım oldu.

Kırgın Çiçekler, dizinin ağlatan sahneleri ve sevilen çiftlerin yakınlaşmalarıyla ses getirdi. En çok Cemre ve Gökhan çiftinin sahnesi ile Meral’in annesine kavuşması konuşulurken dizi 9,87 Somera Rating alarak sosyal medyada 3. oldu.

En çok konuşulan 4. yapım İsmail Küçükkaya ile Çalarsaat oldu. Program boyunca yorum ve görüşlerin #yeterki etiketiyle paylaşıldığı haber bülteni 5,24 Somera Rating ile 4. sıraya yerleşti.

Big Brother Türkiye, yarışmacılar arasındaki çekişmelerle ilgili yorumlarla konuşuldu. Program 4,46 Somera Rating ile sosyal medyada en çok konuşulan 5. yapım oldu.

Ali ve Selin'in yakınlaşması sosyal medyayı salladı - Resim: 1