Abone Ol

Ali Koç: İstenmediğimi Hissettiğim Anda Giderim

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, genel kurulda açıklamalarda bulunuyor.

Ali Koç: İstenmediğimi Hissettiğim Anda Giderim

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, genel kurulda açıklamalarda bulundu.

Koç'un açıklamalarından satır başları şöyle:

Beni seyirciyle yollayacaksınız öyle mi? Kulübün sahibi ben değilim ve zaten istenmediğimi hissettiğim anda giderim.

"Beni mahkemeye vermezseniz, adam değilsiniz. 150 milyon liralar, Euro'lar, Dolar'lar hepsi birbirine karışıyor. Biz sayın Aziz Yıldırım ile yüz yüze geleceğiz. Siz bana gelmezseniz ben size geleceğim. Kaçmak yok. Lütfen camiamızı kavganın içine çekmeyin. Camiamızı kışkırtmayın. Efsane başkan olarak kalmak istiyorsanız, sizden bekleneni yapın.

Sizden bir ricam var; Fenerbahçe ile ilgili bir şey konuşacaksanız benim ailemin adını ağzınıza almayın, rica ediyorum; rica yetmezse de şiddetle tavsiye ediyorum.

Fenerbahçe ne zaman sizin tekelinize girdi. Fenerbahçe kimsenin tekeline girmedi. Bu camia kendi içinden kendi evlatlarını çıkarıp, kendine hizmet ettirecek insan kaynağına sahiptir. Yok sahaya dönmüşsünüz, gözleriniz bizde olacaksınız. Hadi!...

Sayın Aziz Yıldırım'a hiçbir zaman saygısızlık etmedik. Hiçbir konuşmamda başkanımızdan bahsederken eski lafını kullanmadım. Saygıda kusur etmedik. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren iletişim kurmaya çalıştık. 3 Temmuz ile ilgili istişare etme ihtiyacı duyduk. Sayın Fethi Pekin ve avukatlarımız bir yere kadar yapabildiler. Karşı taraf bu ilişkiyi götürme lüzumu görmediler. Şekip Mosturoğlu ve Fethi Pekin iki avukat olarak görüşebildiler."