Abone Ol

Akşener İstanbul'un ilçelerinde güçlü adaylarla seçim startını verdi

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul'un Arnavutköy, Maltepe ve Güngören ilçeleri için belediye başkan adaylarını açıkladı.

Akşener İstanbul'un ilçelerinde güçlü adaylarla seçim startını verdi

İYİ Parti Arnavutköy'de İsmail Yaşar'ı, Maltepe'de Ramazan Uğural'ı, Güngören'de ise Pelin Sellitepe Turan'ı aday gösterecek. 

 Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Sadık Güvenç, Karamürsel ilçesinde de Mehmet Baş aday olacak. 

İYİ Parti'nin Erzurum Yakutiye adayı Fatih Güney, Isparta Şarkikaraağaç adayı ise Cemil Çiçek olacak.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçildikten sonra ittifak hakkında yaptığı açıklamada, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le konuşabileceğini söylemişti. CHP'deki lider değişiminin, İYİ Parti'nin masaya yeniden dönmesiyle sonuçlanacağı şeklinde yorumlar da yapılmıştı. Ancak İYİ Parti cephesi bu iddiaları reddetmişti. 

İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu da bugün T24'ten Eray Görgülü'ye yaptığı açıklamada 81 ilde aday çıkarma kararıyla ilgili, "Hiçbir partideki yönetim değişikliği bu kararı etkilemeyecektir. Bizim çizgimiz net. Biz milletimizin önüne 25 yıldır 2 kutuplu 2 ana eksen arasında olan kavgada üçüncü bir yeni alternatif milletimizin önüne koymak istiyoruz" ifadelerini kullandı