Abone Ol

AKP'li Başkan'dan hamilelik yorumu! Sokağa çıkabilir ama...

AK Parti Kadın Kolları Başkanı'ndan hamile kadınlarla ilgili ilginç bir açıklama daha.

AKP'li Başkan'dan hamilelik yorumu! Sokağa çıkabilir ama...

TRT 1’de Ramazan Sevinci programına konuk olan tasavvuf düşünürü Ömer Tuğrul İnançer’in “Hamilelerin sokağa çıkması terbiyesizlik”demesi büyük tepki yarattı. İnançer programda “Böyle karınla sokakta gezilmez. Her şeyden önce estetik değildir. Şimdi maşallah kanatlısı kanatsızı televizyonlarda uçuşuyor” diye konuştu.

Diyanet “Karınlarını göstermeden dolaşabilirler” yorumu yaptı. TRT “Sözleri bizi bağlamaz” dedi.

Hamileler sokağa çıkmasın tartışmasını değerlendiren AK Parti İstanbul il Kadın Kolları Başkanı Avukat Özlem Zengin Topal ise "Bebek bekleyen anneler konusunda en doğal hakkı. Tabiki soğa çıkabilirler en doğal hakkı. Bu cümleyi söylüyor olmak bile aslında rahatsız edici. Ama sanırım tartışma dışarı çıkan kadının kıyafeti, hali tavrı bununla alakalı bir söz söylemeden çıkıyor. Ona da zaman zaman ben de etrafa baktığım zaman şaşırdığım acaba böyle mi olmalı dediğim anlar oluyor. Bence her iki tarafa da hak vermek gerekiyor. Giyen tabiki istediği gibi giyinebilir. Bu böyle olmalı diyen insan da çok yoğun bir saldıra maruz kalmamalı. İkisinin bir dengesi olması lazım. Bebek bekleyen anneler tabiki istediği gibi hareket edebilir. Bununla ilgili daraltıcı bir alanı ve ifadeyi doğru bulmuyorum. Eleştiri kısmınında da açık bir pencere bırakmak lazım" diye konuştu.

"RUHSAL, FİZİKSEL SORUNLARI OLANLARA ANADOLUDAN KIZ BULUP GETİRELİM"
Ev ziyaretlerine ilişkin detaylı bilgi veren Topal, "Fiziksel, ruhsal sorunları olanlara, ’Anadoludan hadi bir kız bulup getirip evlendirelim’ diye hala bir şey var. Gelenek var. Bunlara ben zaman zaman rastlıyorum" diyerek bu gibi olaylardan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
İftara, AK Parti İl Tanıtım Medya Birim Başkanı Sevim Sayım Madak, İl Yönetim Kurulu Üyesi Rumeysa Rumeysa Semiz, Gazetecilerden, Özay Erad, Elif Çakır, Betül Bozdağan, Yazgülü Aldoğan, Tülay Şubatlı, Nuriye Akman, gibi gazeteciler katıldı.
İftardan sonra AK Parti il Kadın Kolları Başkanı Avukat Özlem Zengin Topal’ın başkanlığında Beyoğlu’nda bulunan ihtiyaç sahibi bir aile ziyaret edilerek, erzak yardımında bulunuldu.

DHA- AA

İŞTE İNANÇER’İN HAMİLELİK AÇIKLAMASI -VİDEO-

ÖZGE UZUN TRT’DEKİ HAMİLE YORUMUNA İSYAN ETTİ!

DİRENEN HAMİLELER  FOTO GALERİ


Barbaros Şansal da dayanamadı, hamile kaldı!

İŞTE EYLEMDEN İLK GÖRÜNTÜLER VİDEO!