Abone Ol

Akit TV'de 12-17 yaş kız çocukları için skandal ifadeler!

Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven, Akit TV'de katıldığı canlı yayında 12-17 yaş aralığının ilk çocuğu doğurmak için en ideal yaş olduğunu söyledi.

Akit TV'de 12-17 yaş kız çocukları için skandal ifadeler!

Türkiye’yi ayağa kaldıran çocuk istismarı haberleri hala vicdanlarımızı yaralarken, Türkiye’de bir Öğretim Üyesinin 12-17 yaş aralığındaki kız çocuklarının doğum yapmaya en müsait yaş aralığında olduğunu savunmasına ne demeli?

Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven, gerici kanal Akit TV'de katıldığı Derin Kutu programında 12-17 yaş aralığındak kız çocuklarının doğum yapmaya en müsait yaş aralığında olduğunu belirtti bu da yetmezmiş gibi, Özgüven, doktorların da bunu onayladığını iddia etti.

İşte Özgüven'in skandal sözleri:

"Süperman diye bir şey yok hayal kahramanı ama, süper kadın diye bir ırk var. Ve bu da 13-16 yaş arasında, istediğiniz doktora sorun. 12-17 de olur. Muazzam rejenerasyon kabiliyeti var, vücudu mükemmel. Bu yaş ilk çocuğu doğurmak için ideal bir yaş olarak belirlenmiş. Yani ben diyorum ki; erkekler olsun, kadınlar olsun, biraz zekamızı koyalım."

O skandal konuşmanın videosu: