Abone Ol

Aile Hekimi Vajinal Fitil Recetesini Bekar Kızın Ailesine Gönderdi

Ekşisözlük'te ilginç bir skandal yeraldı. Bir kullanıcı vajinal fitil reçetesinin Ailesine yollandığını yazarak, ''Takıntılı bir ailem olsaydı olay Töre cinayetine kadar giderdi'' diye yazdı

Aile Hekimi Vajinal Fitil Recetesini Bekar Kızın Ailesine Gönderdi

Ekşi Sözlük'te "reçetemin aileme mesaj gönderilmesi rezaleti" başlığıyla entry giren bir kullanıcı, kendisine aile hekimi tarafından yazılan reçete bilgilerinin annesine mesaj olarak gönderildiğini yazdı. Sözlük yazarı, "Bekar birinin vajinasına sokması gereken bir ilaç olduğu için mi aileme bu mesaj gitti sormak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Ekşi Sözlük yazarı, telefon hattının annesinin üzerine kayıtlı olduğunu ancak daha önce kendisine yazılan ilaçlarda böyle bir durumun yaşanmadığını kaydetti.

Ekşi Sözlük'te günün en çok konuşulan konularından biri olan içerik şöyle:

"Öncelikle bunun sebebini çok düşündüm, çevremdeki pek çok kişiye sordum ama başka bir sebep aklıma gelmiyor.

vajinal fitil almak üzere eczaneye gittim ve 64 lira gibi bir fiyat görünce, yazdırıp almayı tercih ettim. aile hekimime ilacı yazmasını rica ettim ve olaylar gelişti. Annem tarafından bana bir sms geldi öncelikle, ne göreyim benim reçete bilgilerim ona da gönderilmiş, annem de önemli olacağını düşünerek bana iletmiş.

Şimdi buraya kadar, ne olmuş diyebilirsiniz.

Ben sürekli ilaç yazdırabilen biriyim. migren, alerji, vitamin, soğuk algınlığı vs ilaç kullanırım. Daha önce böyle bir ilacı reçetelendirmedim hiç. ve aileme daha önce reçetelerim hiç mesaj olarak gönderilmedi. Ben 30 yaşında, bekar ve kendi sigortası olan biriyim. bekar birinin vajinasına sokması gereken bir ilaç olduğu için mi aileme bu mesaj gitti sormak istiyorum.

Bu durum benim ailemde üzerine düşülen bir konu haline gelmedi. Takıntılı bir ailem olup, şuan töre cinayetine kadar gidebilen bir durum içinde olabilirdim. Durumun vehametini anlatabiliyor muyum bilmiyorum. Eminim birçok kişi de başına gelse bu konudan rahatsızlık duyardı.

Arkadaşlar bakın bu düşünceme sinekten yağ çıkartmak da diyebilirsiniz. Ama düşünüyorum ve aklıma başka bir şey gelmiyor. İlacın ismi gynomax fitil bu arada. Daha önce bu tarz ilaçları yazdırıp, başına böyle bir şey gelen var mıdır? Eğer cahillik yapıyorsam, onun da düzeltilmesini isterim."