Abone Ol

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir Sarmaş Dolaş

Star Tv ekranlarına gelen reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda başrolleri paylaşan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in sarmaş dolaş görüntüleri.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir Sarmaş Dolaş

Afra Saraçoğlu yakın zamanda kendisi gibi oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile dört yıllık ilişkisini noktalamıştı.

Yalı Çapkını dizisinde oynadıkları Ferit ve Seyran karakterleri ile büyük beğeni toplayan ve izleyenler tarafından çok yakıştırılan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir sarmaş dolaş görüntülendi.

YALI ÇAPKINI AŞIKLARI SARMAŞ DOLAŞ

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in sarmaş dolaş görüntüleri canlı yayında verildi. İkili Bağdat Caddesi'nde objektiflere takıldı.

İkilinin yanında dizinin yapımcıların da yanlarında olduğu aktarıldı. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir hakkında aşk dedikoduları yeniden gündeme geldi.

4 YILLIK AŞKINI NOKTALAMIŞTI

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı kendisi gibi oyuncu sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile dört yıllık ilişkisini noktalamıştı. Ayrılık nedeni olarak güzel oyuncunun, 'Yalı Çapkını'ndaki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'le yakınlaşması gösterilmişti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda haklarında çıkan 3. kişi iddiasını yalanlayan güzel oyuncu, "4 yıl çok mutlu bir ilişki yaşadık. Kararı ortak aldık, dostluğumuz devam ediyor."

KAYNAK: Beyaz Tv