Abone Ol

Acun Ilıcalı'dan olaylı maçın hakemi Halil Umut Meler'e sert tepki: Bırak git

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Acun Ilıcalı, Trabzon'da oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında yaşananların ardından dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Ilıcalı açıklamasında yaşananları 'futbol katliamı' olarak nitelendirirken, mücadelenin hakemi Halil Umut Meler'e de acilen hakemliği bırakması yönünde bir çağrıda bulundu.

Acun Ilıcalı'dan olaylı maçın hakemi Halil Umut Meler'e sert tepki: Bırak git

Ünlü iş insanı Acun Ilıcalı, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve birçok olayın yaşandığı karşılaşmaya dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hodri Meydan TV YouTube Kanalı'na Ilıcalı, mücadelenin hakemi Halil Umut Meler'in acilen hakemliği bırakması çağrısında bulundu.

"Geçen hafta Türkiye'de hakemlik bitti demiştim. Futbol da yok. Dünyada hiçbir yerde böyle bir maçın devam etme olasılığı yok. O maçın devam ettirilmesi bizi dünyaya rezil etmektir, bir futbol katliamıdır. Kalecinin üzerine sonsuz madde yağıyor, konsantrasyon diye bir şey kalır mı? Böyle can korkusu yaşayan biri futbol oynayabilir mi?"

"ACİLEN HAKEMLİĞİ BIRAKMALI"

Mücadelenin hakemi Halil Umut Meler hakkında da önemli ifadeler kullanan Ilıcalı, "Halil Umut Meler acilen hakemliği bırakmalı. Beceriksiz, son derece yetersiz bir hakem grubu var Türkiye'de. Fenerbahçe, bu operasyonun kurbanı." diye konuştu.