Abone Ol

Acun Ilıcalı Bombayı Patlattı: Turabi Gönüllüler Takımına Geliyor

Acun Ilıcalı'nın 3 hafta sonra yapılacak birleşme partisinde 2 kere şampiyon olan Turabi Çamkıran'ı gönüllüler takımına dahil edeceği iddia edildi.

Acun Ilıcalı Bombayı Patlattı: Turabi Gönüllüler Takımına Geliyor

3 hafta sonra birleşme partisinin olacağı Survivor All Star’da Turabi Çamkıran bombası  patlayacak. Gelen haberlere göre Acun Ilıcalı Birleşme partisinde Turabi Çamkıran’ın Survivor All Star kadrosuna dahil edecek.

Gönüllüler takımında yer alması beklenen Turabi Çamkıran’ın yarışmaya renk getireceğine kesin gözle bakılıyor. Acun’un tek bombası da bu değil. Turabi Çamkıran’ın yanı sıra Survivor All Star’a sürpriz bir isim daha dahil oluyor.

Ancak Acun Ilıcalı’nın bu sürpriz ismi sır gibi sakladığı ortaya çıktı.  Turabi’den ise Survivor All Star ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım da geldi.

Acun Ilıcalı Bombayı Patlattı: Turabi Gönüllüler Takımına Geliyor - Resim: 1

2018 YILINDA ADEM İLE TURABİ ARASINDA YAŞANANLAR

Survivor 2018`de aralarında sık sık kavgaların yaşandığı Turabi ve Adem bu defa sembol oyunları finalinde kapıştı.

Sembol oyununu aldıktan sonra Nagihan`a dönerek `Senin için` diyen Turabi daha sonra ise `Her şartta kazanıyorum` diye bağırdı.

Geçen hafta sembol oyunu finalinde Nagihan`ın Turabi`yi desteklemesine Adem tepki göstermişti. Turabi de buna gönderme yapınca sinirler gerildi.

Turabi`ye ilk olarak Merve tepki gösterdi ve `Yaptığın yanlış` dedi.

Turabi`ye `Egoist ve kolpa dövüşçü` diye bağıran Adem de ayağa kalkarak Turabi`nin üzerine yürüdü.

Adem `Senin gibi adamları parçalarım` diye elini kaldırdı. Gerilimin arttığı anlarda ise araya Esat Yontunç girdi ve ikiliyi ayırmaya çalıştığı. Küfür ve tehditlerin havada uçuştuğu kavgada yaşananların tamamı ise televizyonculuk kuralları nedeniyle ekrana yansımadı.