Abone Ol

Abdullah Gül hayatını yazdırıyor! Peki kim kaleme alıyor?

Ali Babacan'ın kuracağı partiye 'abilik' edecek olan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün hayatı kitap oluyor.

Abdullah Gül hayatını yazdırıyor! Peki kim kaleme alıyor?

Ali Babacan ile birlikte AKP'ye karşı parti kurma hazırlıklarının sonuna gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün hayatı kitap oluyor.

Milli Gazete yazarı Adnan Öksüz, "Cem Duna, anılarında buna da yer verecek mi" başlıklı yazısında, TRT eski Genel Müdürü Duna'nın anılarının yazıldığını ve son rötuşların yapıldığını hatırlattı ve Gül'ün hayatının da kitaplaştırıldığını belirtti.

ABDULLAH GÜL'ÜN ANILARINI KİM KALEME ALIYOR?

"Abdullah Gül'ün anılarını kim kaleme alıyor" sorusunu yönelten Öksüz, "Bu aralar anılarını hatıralarını yazanlar arttı. Mesela, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, bütün bir hayatını anlatan bir kitap yazdığı haberleri geliyor. Haberi veren kaynaklar, Abdullah Bey'in bu çalışmasını uzun bir vadeye yaydığını, kısa sürede bu kitabın ortaya çıkmasının beklenmemesi gerektiğini de ekliyorlar" diye yazdı.

Kitabı kimin yazdığına dair bir dizi öngörüde bulunan Öksüz'ün işaret ettiği ilk isim, Gül'ün yedi yıl boyunca danışmanlığını yapan Ahmet Sever.

"Merak ettim, bu çalışmanın editörlüğünü kim yapıyor/yapacak? Köşk'te 7 yıl boyunca basın danışmanı olan Ahmet Sever mi, acaba? Malum, Ahmet Sever Köşk yıllarından sonra "İçimde Kalmasın / Tanıklığımdır" adıyla siyasi/anı kitabı yazdı. Çok ses getirdi kitap" yorumunu yapan Öksüz, "Abdullah Gül'ün bütün bir yaşamını anlatan kitap da aynı k