Abone Ol

Abdullah Gül hain mi? Erdoğan'a tuzak kuruldu

Saadet Partisi eski lideri Mustafa Kamalak'tan gelen iddialar şaşırtıcı oldu. Kamalak'ın iddiasına göre söz konusu anayasa değişikliği Erdoğan için kurulan bir tuzak. Kamalak Gül için de gönderme yaptı.

Abdullah Gül hain mi? Erdoğan'a tuzak kuruldu

Milli Görüş'ün liderlerinden Saadet Partisi eski Genel Başkanı Kamalak, 18 maddelik anayasa teklifinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için kurulan bir tuzak olduğunu öne sürdü. Bir televizyon kanalına konuşan Kamalak, Abdullah Gül'ün de teklife hayır dediğini ima etti ve "Demek bu ülkenin bir önceki Cumhurbaşkanı hain durumunda" dedi.

Kamalak, anayasa teklifinde Cumhurbaşkanı'na verilen yetkilerin kötüye kullanılabileceğini belirterek, İttihat ve Terakki dönemini örnek verdi. Değişiklikle ülkenin bölünmesinin yolunun açıldığını iddia eden Mustafa Kamalak, paketin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kurulan bir tuzak olduğunu ifade etti ve şöyle dedi;

-"Bu paketin Sayın Cumhurbaşkanı için de bir tuzak olduğuna inanıyorum. Danışmanlarının yanlış bilgi verdiğine inanıyorum. Tuzağın olduğu apaçık."

"ABDULLAH GÜL HAİN Mİ"
Prof. Dr. Kamalak, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün referandumda hayır diyeceğini iddia ederek de şunları şöyle konuştu;
-"Eğer, bu pakete hayır demek hainlik ise, demek bu ülkenin bir önceki Cumhurbaşkanı hain durumunda. Önceki TBMM Başkanı hain durumunda öyle mi? Türkiye Cumhuriyeti'nin en yüksek mahkemesinin eski başkanı hain durumunda öyle mi?" .