Abone Ol

AA'dan Kovulan Turan'dan Açıklama: Bakanın Danışmanı Soru Sormuyoruz Dedi

Bakan Varank ve Bakan Pakdemirli'ye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında soru soran ve gündem olan AA muhabiri Musab Turan, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

AA'dan Kovulan Muhabir Turan'dan Açıklama

Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Musab Turan'ın Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili olarak,"19 yıllık bir toplum hareketi olarak başlayan milletin teveccühünü kazanan Ak Parti ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu'dan daha mı küçük? Üç buçuk yaşında oğlumun yüzüne bakarken maskeli balodan dolayı ben utanıyorum. Sizin çocuklarınız yok mu?" diye sormuştu.

Sorusunun ardından muhabir Musab Turan'ın iş akdinin fesedildiği Anadolu Ajansı tarafından açıklanmıştı.

Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında arama ve tutuklama kararı bulunan Sedat Peker'in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkındaki iddialarını basın toplantısında iki bakana yönelttiği sorularda dile getirdikten sonra iş akdi feshedilen Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan, açıklama yaptı.

Turan açıklamasında, "Sayın bakanın danışmanı Rıdvan Tezel, pişkin bir şekilde kulağıma geldi. "Soru sormuyoruz." dedi." ifadesinde bulundu.

İşte Instagram üzerinden açıklama yapan Musab Turan'ın paylaşımı