Abone Ol

Ufak Tefek Cinayetler 23. bölüm fragmanı yayınlandı: Merve'nin hain planı

Ufak Tefek Cinayetler'in 22. son bölümünde neler yaşandı? Merve ile Serhan boşandı mı? Serhan Merve'ye ne yapacak? Burcu'nun son durumu ne? Peki Ufak Tefek Cinayetler 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Ufak Tefek Cinayetler ilk sahne izle....

Ufak Tefek Cinayetler 23. bölüm fragmanı yayınlandı: Merve'nin hain planı

Ufak Tefek Cinayetler 23. yeni bölüm fragmanından ilk sahne yayınlandı..

UFAK TEFEK CİNAYETLER 22. BÖLÜM ÖZETİ
Ufak Tefek Cinayetler 22. son bölümde; Mehmet'le evlenebilmek için sinsice bir plan hazırlayarak sözde hamile olduğunu açıklayan Burcu, bu yalanını ifşa edecek tek kişinin Oya olduğunu bildiği için cinayet derecesine ulaşan yeni bir plan daha hazırlama girişiminde bulundu.

Yeni bölüm fragmanının dört gözle beklenildiği son bölümde yalanlarının açığa çıkmasından büyük bir korku duyan Burcu'nun sınır tanımaz hale dönüşmesi sonrasında Oya'yı buzluğa kapatıp onu ölüme terk etmesi damgasını vurdu.

Oya ve Serhan ikilisinin olayı aydınlatmak üzere gerekli incelemeleri sürdürmesi sonucunda tüm bunlara sebep olan kişinin Burcu olduğu gerçeğine ulaştığı son bölümün hemen arkasından yeni bölüm fragmanı için araştırmalara yoğunluk kazandırıldı.

İşte, entrikaların eksik olmadığı Ufak Tefek Cinayetler 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

İŞTE O FRAGMAN

UFAK TEFEK CİNAYETLER KONUSU

Dört kadın ve dört adam arasında karanlık sırlar, tutkulu bir aşk, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabetin anlatıyor… Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile şimdiden merak uyandıran Ufak Tefek Cinayetler'in kadın başrol oyuncuları Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil büyük beğeni topladı.