Abone Ol

Survivor’da elemeye kimler kaldı? (13 Haziran) Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 2016'nın 95. bölümü TV8 ekranlarında yayınlandı. Survivor son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlık oyununu kazanmak için canla başla bir mücadele içerisine girdiler.

Survivor’da elemeye kimler kaldı?

TV8 ve ekranların seyir zevki en yüksek yarışma programı Survivor 2016’nın 95. bölümü seyircisi ile buluştu. Survivor son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler yarışmanın son haftalarına yaklaşırken kritik bir dokunulmazlık oyununa çıktılar.

SURVIVOR’DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Büyük finale sayılı haftalar kala Ünlüler ve Gönüllüler hayatlarının en kritik dokunulmazlık oyunlarından birine çıktılar. Çok zorlu bir parkurda ellerinden geleni yapan iki takımdan Ünlüler, oyunu 10-7’lik skorla kazandı. Oyun sonrası bir tarafta sevinç hakimken diğer tarafta ise hayal kırıklığı yaşandı.

SURVİVOR’DA ELEMEYE KİM KALDI?

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler’de bir kişinin ismi gitme adayı olarak yazıldı. İbrahim, dokunulmazlık oyunu sonrası yapılan konseyde ismi yazılan isim oldu.

ATAKAN'DAN SEMİH'E: “SIRA SANA GELDİ!”

Eleme gerilimi yükselirken Atakan, Semih'e tepki gösterdi. Semih, yeni bölümdeki dokunulmazlık oyununun dengeleri değiştirebileceğini belirtirken Atakan, Semih'in tutumuna sert tepki verdi. Atakan, Semih'i bu ana kadar insanları elemek için dokunulmazlıkları kaybettirdiğini ama şimdi sıra ona geldiği için Atakan'ı dışarıda bırakmamak lazım, diye konuştuğunu söyledi.

NAGİHAN: “KİMSEDEN KORKUM YOK”

Survivor yeni bölüm tanıtımında Nagihan'ın ise Atakan'a gönderme yaptığı görülüyor. Nagihan, Atakan'ın onu elemek için her şeyi denediğini ama kendisinin kimseden korkusu olmadığını açıkladı.

ZORLU BİR PARKUR!

Survivor'da yarışmacılar bu bölümde zorlu bir parkur bekliyor. Survivor 95. bölüm fragmanında yarışmacıların sıklıkla tökezledikleri ya da düştükleri görülüyor. Belli ki eleme gerilimi ve zorlu parkur gönüllüler ve ünlüleri oldukça zorlayacak! Semih, bu dokunulmazlık oyunu ile umdunda olmadığı insanların hayatından çıkacağını iddia ediyor.

12 Haziran tarihli Survivor son bölümde Gönüllüler ve Ünlüler bir süreliğine onları adadan uzaklaştıracak bir ödül için, New York seyahati için yarıştılar. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı ödül oyununda New York'a gitmek isteyen iki takımda oldukça motiveydi. Peki Survivor son bölüm bölümde ödül oyununu hangi takım kazandı? Gönüllüler mi ünlüler mi?

SURVİVOR 94. BÖLÜMDE ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor son bölümde ödül oyunu için hazırlanan parkurda yarışmacılardan iki hedefi frizbi ile vurması istendi. Parkura bir kaydıraktan kayarak başlayan yarışmacıların önce frizbileri tek tek ikinci engelin başlangıcına getirmeleri gerekiyordu. Yani bir frizbiyi bıraktıktan sonra ikincisini almak için kaydırağı ip yardımıyla yeniden tırmanmaları gerekti. Daha sonra frizbiler ile ikinci engelin altından geçen yarışmacılar atış noktasına gelip 2 kukayı frizbileri atarak devirmeye çalıştılar.
Frizbi oyununda Gönüllüler 4-2 gerideyken Yunus ile Serkay karşı karşıya geldiler ve önce Yunus Serkay'a ardından da Atakan İbrahime'e kaybedince durum 4-4 oldu! Yunus'un yine kaybetmesi ünlüler takımının tepkisini çekti! Yunus ise eleştirilere karşılık Atakan dışında kimseyle muhatap olmadığını söyledi ve “Ne yapayayım kendimi mi yakayım?” diyerek isyan etti!

Durum eşitlendikten sonra Damla ile Nagihan'ın kapışmasında kazanan taraf Damla oldu ve gönüllüler 5-4 öne geçti. Ardından Serkay ile Semih karşı karşıya geldi ve Serkay kazanarak gönüllülerin liderliğini 6-4'e getirdi. Yunus Günçe ile İbrahim'in karşılaşmasında da kazanan İbrahim olunca durum gönüllüler lehine 7-4 oldu. Damla ile Nagihan'ın kapışmasında ünlüler durumu 7-5'e getirse de sonraki oyunu İbrahim ile kazanan gönüllüler New York biletini kaptılar.