Abone Ol

Çarpışma reyting duvarına tosladı

Show TV'nin sezon ortasında büyük umutlarla yayına soktuğu ve birbirinden usta isimlerin kadrosunda olduğu dizisi Çarpışma 3 bölüm sonra 13. bölümle erken final yapıyor iddiaları medya kulislerinden sızdı.

Çarpışma reyting duvarına tosladı

Show TV'nin yüksek bütçeli dizilerinden biri olan Çarpışma'dan kötü haber geldi. Reyting listelerinde bir türlü istenilen başarıyı gösteremeyen dizinin fişini kanal çekti. 4 başrolü olan dizi 3 bölüm sonra yani 13. bölümde erken final yapacak.

İlk bölümünde yaşanan patlama sahnesi ile çok konuşulan diziyi RTÜK tarafından uyarı alan seks sahneleri de kurtaramadı. Show TV dizinin ilk bölümümde sık sık öpüşme sahnelerine yer vermiş fakat kanal, tepkiler gelince internet sitesinden o görüntüleri kaldırmıştı.

FİNAL KARARI ÇIKTI:

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu gibi yıldız isimleri buluşturan Çarpışma dizisi 13. bölümde final kararı aldı. Çarpışma dizisi neden bitiyor hayranları merak ediyor.

ÇARPIŞMA 11. BÖLÜM FRAGMANI



YAPIMCIYA KARAR BİLDİRİLDİ:

Çarpışma dizisi final kararı aldı.  Kanal Ay Yapım'a final kararını bildirdi. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi isimlerin yer aldığı Çarpışma dizisi erken final yaparak ekranlara veda ediyor.

REYTİNGLERDE DÜŞÜŞ:

Kanal, Ay Yapımla bir görüşme yaptı ve reklamların dizi maliyetini karşılayamadığı öğrenildi. Çarpışma dizisinin yapılan 13 bölümlük anlaşması sonrası yeni sözleşme yapılmayacağı yapıma bildirildi.

FİNALE DOĞRU GİDİYOR:

Seyirci daha uzun ve soluksuz izleyeceğimiz bölümleri beklerken Kadir, hayatının merkezine koyduğu annesine kavuşuyor ve hikaye bitiyor.

Uzun soluklu bir iş olarak yayınlanan Çarpışma reytinglere yenik düştü ve adım adım finale doğru gidiyor.

DİZİNİN GÜNÜ DEĞİŞTİ AMA...

Daha öncede final yapmasına kesin gözüyle bakılsa da dizinin günü değiştirilerek devam ettirilmiş, ancak reytingleri artırsa da o beklenen atılımı bir türlü yapamamıştı.

Çarpışma 13. bölümde final yaparak ekranlara veda ediyor.

DİZİNİN 10. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU:

Çarpışma 10. Bölümünde; Veli’nin emri ile sevdiği kadını, Meltem’i öldüren Adem, Veli’ye çok öfkelendi. Kadir ve Kerem, yaralanan Meral’i hızla hastaneye yetiştirdi.

Meral’in ciddi bir yarası yoktur ve kısa sürede taburcu oldu. Veli’nin emniyette ikinci bir muhbiri olduğunu anlayan Kadir, Haydar’dan diğer haini bulmak için izin ve yardım istedi. Veli, Cansız’dan, ona parasını teslim etmezse infaz edileceğine dair çok ciddi bir mesaj aldı.

İyice köşeye sıkışmıştır. Parayı bulmak için çok tehlikeli bir plan yaptı ve Yakup ile Cemil’i de maşa olarak kullandı. Veli, Zeynep’e telefonla ulaşır ve ona Kadir hakkında, Kadir’in dahi bilmediği çok büyük bir bilgi verdi.

Devamını anlatmak için de Aylin’i de alıp, yanına gelmesini istedi. Kerem ile Cemre’nin ilişkileri hız kazandı.