Abone Ol

Şahane Damat'ta Özge Özberk'in mayosu olay oldu!

Star TV ekranlarında ilgiyle takip edilen Şahane Damat dizisinde Özge Özberk'in mayosu ve Ali Ersan Duru'nun dövmesi merak konusu oldu.

Özge Özberk'in mayosu olay oldu!

Star TV’de izleyiciyle buluşan Şahane Damat son bölümüyle sosyal medyada olay yarattı. Başrol oyuncuları Özge Özberk ve Ali Ersan Duru’nun plaj sahnesi sosyal medyayı salladı. İlk önce Ali Ersan Duru’nun denize girdiği anlar konuşuldu.

Oyuncunun kaslı vücuduna gelen beğenilerin  yanı sıra kasığındaki dövme merak konusu oldu. Dövmeninin anlamını soran hayranlar oldukça fazlaydı. İlerleyen saatlerde dövmenin şifresi çözüldü. Çince “aşk, aile, sağlık” gibi insanın hayatındaki önmeli şeyleri temsil ettiği öğrenildi. Dizinin ilerleyen dakikalarında ise Burcu Özberk’in mayosu konuşulmaya başlandı. Oldukça beğeni toplayan mayonun Cihan Nacar tasarımı olduğu ve fiyatının 700 tl olduğu öğrenildi.



ŞAHANE DAMAT HAKKINDA
Melike gurbetçi ailesine İstanbul'da tek başına yaşayabilmek ve ikna edebilmek için küçük yalanlar söylemiş bir kızdır. Ailesi kızının müthiş bir evde yaşadığına ve doktor nişanlısıyla yakında evleneceğine inanmaktadır. Gerçekte ise Melike açlık sınırında yaşayan hayallerine bir magazin dergisinin burç yazarlığı yapacak kadar yakındır. İşin daha da kötüsü ailesine yüzük taktıkları yalanını söylediği cerrah Mehmet Çırağan Melike ile değil patronuyla nişanlıdır. Günün birinde Melike hayallerindeki haberi yakalamıştır fakat ucu cerrah Mehmet'e dokunmaktadır. Gerçekler gün yüzüne çıktığında Melike'yi nasıl bir hayat beklemektedir.

Yönetmenliğini usta yönetmen Raşit Çelikezer’in üstlendiği dizinin oldukça kalabalık ve iddialı da bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Başrollerini genç ve yetenekli oyuncular Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru’nun paylaştığı dizide, tecrübeli sanatçılar Nükhet Duru ve Erhan Yazıcıoğlu da yer alıyor. Hande Kaptan, Mesut Yılmaz, Anıl İlter, Mert Carim, Selen Uçer, Binnur Şerbetçioğlu, Köksal Engür, Leyla Göksun ve Selim Gürata oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden.

Sürprizlerle dolu, eğlenceli bir aşk hikayesinin anlatıldığı “Şahane Damat”, Star TV’de izleyici ile buluşuyor.