Abone Ol

Yeter dizisinden ilk fragman!

Uzun bir aradan sonra ekrana dönmeye hazırlanan Pelin Karahan, farklı konusu ve ilgi çekici hikayesiyle Yeter dizisiyle geliyor.

Yeter dizisinden ilk fragman!

Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Hürrem Sultan'ın kızını oynayan Pelin karahan oyunculuk hayatına uzun bir aradan sonra geri dönüyor. Pelin Karahan yeni dizisi Yeter'de kadın başrol oyuncusu olurken erkek partneri ise Yurdaer Okur oldu. Yılanların Öcü, Gamsız Hayat gibi dizilerin yapımcılığını yapan Koliba Film yine bu dizininde yapımcısı olarak karışımıza çıkıyor.

PELİN KARAHAN FOTOGALERİ

Yeter Dizisi Konusu

Kadına şiddeti, tacizi ve benzeri durumları ele alan dizide bu tür olaylar yer alacak. Kadına şiddete hayır diyerek destek veren Pelin Karahan bu rolü mutlulukla tüm kadınlar için oynayacağım dedi.

Yeter Dizisi Oyuncuları

Pelin Karahan

6 Ekim 1984 doğumlu yetenekli oyuncu Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme bölümü mezunudur. Bir çok reklam filminde oynayan güzel oyuncu Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mihrimah Sultan karakterini oynamıştır. Bedri Güntay ile evliliği bulunan Karahan'ın 2014'te bir de oğlu oldu.

Yurdaer Okur

29 Ekim 1974 Riza doğumlu olan başarılı oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Bir çok Devlet Tiyatrosunda görev alan Okur Karadayı dizisinde oynadığı 3 senelik Uluç Bayraktar karakteri ile tanınmaktadır.

Korel Cezayirli

2 Nisan 1976 Ankara doğumlu olan yetenekli oyuncu son oynadığı Günahkar dizisindeki Kara Sado karakteri ile büyük beğeni toplamıştı. Usta oyuncu ayrıca Lale Devri dizisinde Ahmet karakterinede can vermiştir.

Ayşin Yeşim Çapanoğlu

Ayşim Yeşim Çapanoğlu ilk oynadığı  Aşk Kaç Beden Giyer dizisi ile tanınmış daha sonra ise Fox ekranlarında yayınlanan Bir Aşk Hikayesi isimli dizide Aslı karakterine can vermiştir. Genç oyuncu 1986 doğumludur.

Selen Domaç

Güzel oyuncu 1981, İstanbul doğumludur. Son oynadığı dizi olan Serçe Sarayı'nda Nermin karakterine can vermiştir.

Tolga Evren

29 Aralık 1973 İstanbul doğumludur. Usta tiyatro oyuncusu daha önce Beyaz Karanfil, Esir Şehrin Gözyaşları - Bir Ferhat ile Şirin Hikayesi gibi önemli dizilerde de rol almıştır.