Abone Ol

Son dakika: Kısmetse Olur'da Batuhan Cimilli canli yanıda kayınvalidesi Leyla Keskin ile tartıştı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Renkli Sayfalar programının bugünkü bölümünee telefonla bağlanan Batuhan Cimilli, kayınvalidesi Leyla Keskin ile tartıştı.

Kısmetse Olur'da Batuhan Cimilli kayınvalidesi Leyla Keskin ile tartıştı

Leyla Hanım ve Batuhan arasında gündelik hayatta çıkan tartışmalar canlı yayında masaya yatırıldı. İki tarafta haklı olduğunu söyledi. Batuhan, Leyla Hanım'ı kıskançlıkla suçlarken Leyla Hanım onu saygısızlıkla suçladı! Aralarında tansiyonu yükselen tartışmalar çıktı!

Kısmetse Olur 14 Nisan fragmanı son bölümün hemen ardından yayınlandı. Kemal’in geri dönüşünün damga vurduğu fragmanda evin yeni damat adayı Enes’ten aşk itirafı geliyor. Peki, Kısmetse Olur'da yeni bir aşk mı doğacak? Melis- Kemal aşkı tamamen bitti mi? İşte, Kısmetse Olur 14 Nisan fragmanı ve yeni bölüme dair ilk ipuçları!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Renkli Sayfalar programının bugünkü bölümünee telefonla bağlanan Batuhan Cimilli, kayınvalidesi Leyla Keskin ile tartıştı. Leyla Hanım'ın serzenişlerine dayanamayan Batuhan canlı yayına bağlanarak içindekileri döktü.

Kısmetse Olur 405. Yeni Bölüm Fragmanında Aycan, Onur'a alyans alıyor. Önceki gün yayınlanan son bölümde Onur, Aycan'a evlenme teklif edip, yüzük takmıştı. Onur'da  da yüzük olmasını isteyen Aycan ona aldığı alyansı hediye ediyor. Onur ve Aycan aşkı dolu dizgin devam ediyor.

Öte yandan bir anda biten Kemal ve Melis aşkının da perde arkasında neler yaşandığını ortaya çıkıyor. Melis, hastanedeyken evden ayrılan Kemal eve dönmeyeceğini söylemişti. Bunun üzerine Melis ayrılık kararı almıştı. Peki Kemal, Melis'e Emre ve kendi arasında seçim yapmasını istedi mi? Bunu duyan Emre ne tepki verdi?