Abone Ol

Kiralık Aşk 49.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kiralık Aşk'ta Defne ve Ömer evlilik yolunda büyük adımlar atmaya başlamıştı ancak beklenmedik gelişmeler yaşandı. Kiralık Aşk Cuma günü izleyenlerini ekran başına kilitleyen bir bölümle ekranlara geldi...

Kiralık Aşk 49.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kiralık Aşk Cuma günü izleyenlerini ekran başına kilitleyen bir bölümle ekranlara geldi. Dizinin hayranları şimdi 49.bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Kiralık Aşk 49.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Kiralık Aşk 48. bölümü ile ekrana geldi. STAR TV'nin fenomen dizisi Kiralık Aşk'ın sonbölümünde Defne ve Ömer düğün hazırlıklarına başlıyor. İkili arasındaki sırlar ortaya dökülecek mi? Kiralık Aşk 49. bölüm fragmanı için nefesler tutuldu. Kiralık Aşk 49. bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimizde bulabilirsiniz.

Defne’nin ayakları yerden kesiliyor. Yine aşk, hep aşk! Ömer’in Defne’yi havalara uçuran sürprizi ne? Hulusi cephesinde işler iyice karıştı. Neriman paniklerde. Hulusi Neriman’dan ne istiyor?

Herkesin bir arada olduğu düğünde bütün dengeler yerinden oynayacak. Peki düğüne bomba gibi düşen sır kimin? Koray bile endişeli.
Defne Ömer aşkı, yaşanan bu gelişmelerle bambaşka bir boyuta taşınıyor. Defne, Neriman’ın hangi teklifine evet diyor?

KİRALIK AŞK 48. BÖLÜM 2. FRAGMANI

ELÇİN SANGU'DAN KİRALIK AŞK CEVABI

Sevilen dizi 'Kiralık Aşk'ta 'Defne' karakterine hayat veren Elçin Sangu, instagram'dan yaptığı paylaşım ile 'diziden ayrılıyor' iddiasına yanıt verdi.

'Kiralık Aşk'ın son bölümlerinde Elçin Sangu'nun rol aldığı sahnelerin kısalması sebebiyle güzel oyuncunun diziden ayrılacağı iddiası gündeme geldi. Bunun üzerine Ortaks Yapım, 30 yaşındaki oyuncunun sağlık problemi yaşadığını açıkladı.
Yapım şirketinden gelen yalanlamaya karşın ayrılık iddialarının devam etmesi üzerine bu kez de Elçin Sangu'dan cevap niteliğinde bir paylaşım geldi.

SAĞLIĞINA KAVUŞTU, SETE DÖNDÜ
Dizide 'Koray'ı canlandıran Onur Büyüktopçu ile çekilmiş bir fotoğrafını İnstagram hesabı üzerinden paylaşan güzel oyuncu, sağlığına kavuşup sete geri döndüğü mesajını verdi.

KİRALIK AŞK 48. BÖLÜM FRAGMANI