Abone Ol

Kiralık Aşk 45. bölüm fragman: Ömer Defne'yi nereye kaçırdı?

Zor bir hayat yaşayan Defne yıllar sonra Ömer'iyle yakaladığı mutluluğu kaybetmemek adına verdiği savaşı izleyeceğimiz Kiralık aşk son bölümde neler yaşanacak? Kiralık Aşk 45. bölüm fragmanı yayınlandı. Ömer Defne'yi nereye kaçırdı? Fikret gitti mi?

Kiralık Aşk 45. bölüm fragman: Ömer Defne'yi nereye kaçırdı?

Baba ve annesini yıllar önce kaybeden Defne'nin yıllar sonra karşısına adeta bir mucize gibi Ömer çıkar. Belki bir yalanla başlar bu hikaye birazda mecburiyetle ama sonra sıcacık bir aşka dönüşür. Defne bu tatlı rüyanın kötü karakteri Neriman'dan tam kurtulmuşken birde karşısına Fikret Galo çıkar... Peki şimdi ne olacak? Defne ve Fikret arasında Ömer üzerine girilen iddiayı kim kazanacak? Defne Fikret'e yenilecek mi? Yoksa Fikret gidiyor mu?

işte fragman:

Düğün gününe sayılı günler kala düğünün kime ait olacağı merak konusu olan, her bölümda başka bir tüyonun verildiği dizi Kiralık Aşk 45. son bölümü ile Star Tv ekranlarında olacak.

KİRALIK AŞK 44. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Defne'nin Fikret'in evine ani gelişi ile her iki tarafta kılıçlarını çeker. Fikret, Ömer'le bir şansı olduğuna inanmaktadır ve bunu artık Defne’den bile saklayamaz hale gelmiştir.

Yasemin’in sürpriz ziyaretçisi Ömer, en yakın arkadaşı ile arasını düzeltmek için Yasemin’le ortak olmaktan başka bir yol bulamaz. Passionis ve Cherie ortaklığı ile yeni bir dönem başlar.

Fikret ile mağaza açma fikrini mecburen onaylayan Defne tedirgindir. Fikret Defne’ye, Ömer’in tarafını seçmesi için küçük bir oyun oynamayı teklif eder. Düelloya giren iki kadın Ömer için kapışacaktır.

Neriman ve Koray ise Defne'nin cephesinde bu kapışmaya dahil olurlar. Peki bu zorlu mücadelenin kazananı kim olacaktır?