Abone Ol

Kiralık Aşk 32. bölümde Ömer'in sırları açığa çıkıyor

Kiralık Aşk 32. bölüm fragmanında heyecan dorukta. Kiralık Aşk 32. bölüm fragmanı yayınlandı.

Kiralık Aşk 32. bölümde Ömer'in sırları açığa çıkıyor

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni Kiralık Aşk'ın merakla beklenen 32. yeni bölüm fragmanıda izleyiciyle buluştu. Aşkta yeni dönem! Defne’nin Ömer’e, Ömer’inse bazı soruların cevabına ihtiyacı var. Ömer, saklanan büyük sırrın peşine düşüyor! Diğer yandan Neriman’ın oyunu sürdürdüğünü öğrenen Necmi, Sude’nin eline saatli bir bomba bırakıyor.

Kiralık Aşk’ta sırrın kapışması başlıyor! İpler geriliyor. Sude büyük “Kiralık Aşk” oyununu bozacak mı? Ömer, sırra ulaşabilecek mi? Defne’nin imdadına kim yetişecek?

KİRALIK AŞK 32. BÖLÜM FRAGMANI


KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

En ihtiyaç duydukları anda yolları kesişen Ömer ve Defne, tam da başlarına düşen bu aşk yıldızının altında geçmişe gidiyor. Onları bugüne taşıyan kendi hikayelerinde, izleyenleri büyük sürprizler bekliyor.

Herkesin kendi savaşına tanık olacağımız bu büyülü geçmiş masalında neler yaşacak? Ömer ve Defne, aşkın tarihini yazmak için bir araya geliyor.

‘HAFTAYA BOMBA GİBİ DÖNÜYORUM’

Star’da her Cuma ekrana gelen, başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç’un paylaştığı dizinin dün akşamki bölümünde, rahatsızlığı sebebiyle dizide oynayamayan Barış Arduç ile (Ömer) digital ortamda bağlantı yapıldı.

Yakışıklı oyuncu hayranlarına iyi olduğunun ve haftaya dizide olacağının müjdesini verdi.

Aynı anda Star TV ve Kiralık Aşk’ın resmi sosyal medya hesaplarından da yayınlanan video büyük ilgi gördü, sadece Cuma gününe özel paylaşılan #seninleyizBarışArduç isimli etikete 150 bin tweet atıldı.