Abone Ol

İlk ada konseyinde Acun’dan yeni sürpriz

Survivor 2017’nin ilk ada konseyi bu akşamki 2. bölümde gerçekleştirilecek ve Acun’un yarışmacılara bir sürprizi olacak.

İlk ada konseyinde Acun’dan yeni sürpriz

Survivor 2017 2. bölüm fragmanı yayımlandı. Survivor adasının ilk gününde neler yaşandı, ikinci günde neler olacak? İşte ünlüler adasında Serhat Akın ile Adem arasında gerilimin arttığı Survivor 2. bölüm fragmanı ve Survivor'ın ilk bölümünden detaylar.
Survivor 2017 hızlı, çekişmeli ve gerilimli başladı. Survivor 2. bölüm fragmanı gösteriyor ki ilk gün yaşanan gerilimleri yenileri takip edecek. Bu akşam 20.00’de ekrana gelece Survivor 2. bölüm için yayımlanan fragman gösteriyor ki ünlüler adasında Serhat Akın ile Adem arasında tansiyon yükselecek. Bunun dışında Survivor 2017 2. bölümde ilk ada konseyi düzenlenecek ve konseyde Acun önemli bir sürpriz açıklayacak.
İLHAN MANSIZ MÜDAHELE EDİYOR!

Serhat Akın, Adem’in ilk gündeki hırsını anlayamadığını söylüyor ve kendisiyle bir derdi oluup olmadığını sorguluyor. Survivor yeni bölüm fragmanında gece ikili arasındaki tartışmada İlhan Mansız’ın müdahele ettiği görülüyor.
SURVİVOR 2. BÖLÜMDE ADADA KALMA MÜCADELESİ
 Acun’un eleme sistemiyle ilgili bir yeni bir kural açıklayacağı tahmin ediliyor. Acun’un en uzun ve en zorlu Survivor olacağını söylediği yeni sezonun bu 2. bölümünde ünlüler ve gönüllüler adada kalabilmek için kıyasıya mücadele edecekler. Fragman da görüleceği üzere konseye zaferle girmek isteyen takımlar oldukça hırslılar.
SURVİVOR 2017’DE NELER DEĞİŞTİ
Yarışmanın bu sezonunu pek çok yenilik ve yarışmacılar için zorluklarla başladı. İlk 24 saatte iki takıma da erzak verilmezken ancak ilk günün galibine ev yapımı için malzeme verildi. Acun ayrıca bu sezon bazı günler ceza oyunu oynanacağını açıkladı ama cezaların ne türden cezalar olduğu henüz bilinmiyor.
Oyunların sistemi de değişti. Survivor 2017’de oyunlar beşte biter şeklinde iki tur oynanacak. 5'lik serilerin berabere bitmesi halinde en başarılı yarışmacılar parkura çıkacak ve kazanan kişi takımını galibiyete taşıyacak.
ERZAK OYUNUN GALİBİ KİM OLDU?
Yarışmanın iljk gününde ünlüler ve gönüllüler baraka malzemeleri için mücadele ettiler. Zorlu bir parkurda oynanan ilk ödül oyununu Gönüllüler kazandı. Ünlüler geceyi sahilde geçirmek zorunda kaldı. Taabii bundan doğan gerilim nedeniyle Ünlüler arasında tartışma çıktı.