Abone Ol

Gül Gölge'li Gardırop Savaşları'na olay tanıtım

FOX'un yeni moda yarışması Gardırop Savaşları için hazırlanan tanıtım seksi kızların şıklık gösterisine sahne oldu.

Gül Gölge'li Gardırop Savaşları'na olay tanıtım

Muhteşem bir malikâne… Rüya gibi bir yaşam… Her gün kıyasıya bir yarışma… Başa baş bir moda çekişmesi… Bu eğlenceli bir o kadar da şık programda kızlar gardıroplarını yarıştırıyor, stil ikonu olanlar kazanıyor.

Fox Tv’nin gündüz kuşağında, hafta içi her gün yayınlanacak olan programda tarzına ve gardırobuna güvenen 8 yarışmacı tüm kıyafetleriyle muhteşem villalara yerleşiyorlar.

Kendilerine verilen ve her gün değişen konseptlerde en şık giyinmeyi başaran gün birincisi ertesi gün 1000 TLlik alışveriş hakkı kazanırken, yarışmacıların kendi aralarında seçeceği ikinci ise 500 TL lik alışverişle uygun kombini yaratmaya çalışıyor.

Her haftanın son günü büyük finalin yaşanacağı bu görkemli programda tarzı ve zarafetiyle göz kamaştıran ünlü sunucu Gül Gölge Saygı; dünyaca ünlü, yetenekli ve genç tasarımcı Raşit Bağzıbağlı ve ünlü tasarımcı, köşe yazarı Ayşe Brav jüri koltuğunda otururken Yalçın Zaman da stil danışmanı olarak boy gösteriyor.

Haftanın finalinde bir genç kız büyük ödüle ve hayallerine veda ederken yeni bir yarışmacıya hem Gardırop Savaşları evinin, hem de modanın kapıları açılıyor.