Abone Ol

FLAŞ! Müge Anlı yeni bir katil zanlısını daha programında yakaladı!

Müge Anlı'nın Tatlı Sert programında aradığı, Konya'da kaybolan Beyza Çökekoğlu'nun öldürüldükten sonra cesedinin sobada yakıldığı belirlendi.

FLAŞ! Müge Anlı yeni bir katil zanlısını daha programında yakaladı!

Müge Anlı'nın Tatlı Sert programında aradığı, Konya'da yaklaşık 1 ay önce kaybolan 4 yaşındaki Beyza Çökekoğlu'nun öldürüldükten sonra cesedinin sobada yakıldığı belirlendi.

Turuncutime.com'un haberine göre; Müge Anlı bu sabah canlı yayına çıkardığı küçük Beyza'nın annesi Arzu Çökekoğlu'na komşuları hakkında bir çok soru sormuş ve anneye komşularına neden güvendiğini sormuştu. 4 yaşındaki çocuğu bakkala nasıl tek başına gönderebildiğini soran Anlı, anneye bir hayli kızmıştı.

Müge Anlı canlı yayında aileleri uyarmış çocuklarını kimseye güvenmemeleri için tüm Türkiye'den rica etmişti.

Müge Anlı'nın Arzu Çökekoğlu'nun komşusuna yoğunlaşması ve bu konuda sorular sorması bir cinayeti daha aydınlattı. Programın canlı yayınından sonra katilin Müge Anlı'nın şüphelendiği komşu olduğu anlaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Meram ilçesi Alavardı Mahallesi Kıraç Sokak oturan Seyit (31) ve Arzu Çökekoğlu (28) çiftinin 4 yaşındaki kızları Beyza, komşuları Kezban U. ile bakkala alışverişe gittikten sonra kaybolmuş ve kendisinden bir aydır haber alınamamıştı.


Konya Emniyet Müdürlüğü tarafından yaklaşık 300 polisle yapılan araştırmalar sonucu, küçük kızın bakkala birlikte gittiği Kezban U. tarafından boğularak öldürüldüğü ve cesedinin sobada yakıldığını belirlendi. Gözaltına alınan Kezban U.'nun çocuğunun daha önce hastalık sonucu öldüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

www.turuncutime.com