Abone Ol

Fatih Portakal mı, Ahmet Hakan mı? Haberde kim izleniyor?

Reyting listelerinde Ahmet Hakan Fatih Portakal’ı geçmek için 3 ay süre istemişti. Aradan bir yıldan fazla zaman geçti ama Ahmet Hakan Fatih Portakal’ın yanına bile yaklaşamadı...

Fatih Portakal mı, Ahmet Hakan mı? Haberde kim izleniyor?

Fox Tv'de yayınlanan Fatih Portakal ile FOX Ana Haber milyonluk bütçeli diziler ve dev prodüksiyonları geçerek reytinglerde zirvede yer alıyor. Kanal D Fatih Portakal’ın karşısına geçen yıl Ahmet Hakan’ı çıkardı.

Fatih Portakal karşısında Reyting yarışına çok geriden başlayan Ahmet Hakan ne yaptı en çok kim izleniyor?

Fox Tv'de ana haber bültenini sunan Fatih Portakal mı yoksa kanal D'de yayınlanan Ahmet Hakan mı çok izleniyor sorusu merak ediliyor.

Reytinglere düşük başlayan Ahmet Hakan geçtiğimiz zaman içinde Fatih Portakal'ı geçebildi mi?

Gelin reyting sonuçlarına bakalım.

Kanal D’de Hafta içi her gün ekranda olan Ahmet Hakan Fatih Portakal ile rakip oldu. Güçlü bir rakibi olan Ahmet Hakan reytinglere kötü başlasa da şu sıralarda Bir iki sıra yükselmiş görünüyor...

Kasım ayı ilk bir hafta reyting sonuçlarına göre Ahmet Hakan, Fatih Portakal'ı geçemedi fakat "Ben de izleniyorum" mesajını verdi.

FATİH PORTAKAL DİZİLERİ GEÇİYOR

Fatih Portakal'ın reytinglerine baktığımız zaman prime time saatinde yayınlanan birçok diziyi geçtiğini görüyoruz. Gelin hep birlikte 7 Kasım reyting sıralamasına bakalım.

Fatih Portakal mı, Ahmet Hakan mı? Haberde kim izleniyor? - Resim: 1